Voinmed 10'lu Telli Siyah Cerrahi Maske #30304146 | CarrefourSA
Marka: VOINMED

Voinmed 10'lu Telli Siyah Cerrahi Maske

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13,10 TL 2,99 TL

0,30 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
Voinmed 10'lu Telli Siyah Cerrahi Maske

Kaliteli bir maske ile hem kendinizi korumak hem de şıklığınızı tamamlamak istiyorsanız Voinmed 10’lu Telli Siyah Cerrahi Maske sizin için doğru tercih!

Paketinde tek kullanımlık 10 maskeye yer veren Voinmed 10’lu Telli Siyah Cerrahi Maske, 175x95 mm boyutu ve burun kısmındaki telli dizaynı ile yüzünüze tam uyum sağlar. Uluslararası kalite standartlarına uygun 3 katlı yapısının içerdiği melt blown kumaşı sayesinde yüzde 99’a varan koruma sağlarken cildinize de nazik davranır. Lateks içermeyen, ince ve yumuşak yapıdaki kulak lastiği ile maskenizi çıkarma ihtiyacı hissetmeden rahatça kullanabilirsiniz. Siyah renkli tasarımı ile hem gündüz hem de gece kıyafetlerinize şıklık katabilirsiniz. Az yer kaplayan ve kolayca muhafaza edebileceğiniz 10’lu paketler halinde sunulan Voinmed 10’lu Telli Siyah Cerrahi Maske, kalitesi ve tarzıyla size beklentinizden fazlasını verecek!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız