WOLE FERMUARLI LÜX SEKRETERLİK BORDO #30309363 | CarrefourSA
Marka: ÖNDER

WOLE FERMUARLI LÜX SEKRETERLİK BORDO

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Wole Fermuarlı Hesap Makinalı Lux Sekreterlik

Organizer modelleri arasında en begenilen turlerden biri de ortadan kapanabilen kullanışlı diplomat organizerlerdir.

 

Sade bir şıklıgı yansıtan diplomat modelde kaliteli suni deri kullanılarak oluşturulan yuzey klişe ve serigrafi baskı tekniklerine de uygundur.

 

Bu yanıyla firma ve okul gibi kuruluşların promosyon kampanyalarında, fuar, kongre gibi ozel gun etkinliklerinde sıklıkla tercih edilmektedir.

 

Dayanıklı yapısı, titiz işciligi ile yıllarca kullanılabilecek , cantada da taşınabilen cok pratik ve degerli bir hediyedir.

 

Diplomat organizerin ic kısmında bulunan not cepler, kartvizit alanı ve evrak bolmesi kullanıcının işlerinin daha kolay bir şekilde tamamlanmasına yardımcı olmaktadır.

 

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız