Yamaha Kilifli Flüt (Yrs-23) #30312108 | CarrefourSA
Marka: YAMAHA

Yamaha Kilifli Flüt (Yrs-23)

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo
Milli Egitim Bakanlıgı tarafından okullarda muzik egitimi icin tavsiye edilen blok flut modeli unvanına sahip olan Yamaha YRS23, muzik ogretmenlerinin de en sık tercih ettigi model olmayı başarıyor. Tum enstruman uretimlerini ozenle gercekleştiren ve bulundugu sektorun liderlerinden biri olmayı başaran Yamaha bu tasarımı ile de fazlasıyla begeni topluyor.

Mukemmel Ses Kalitesi
Genellikle ilkogretim donemindeki cocukların muzik egitimi icin tercih edilen Yamaha YRS23 Blok Flut modeli mukemmel ses kalitesi ve kusursuz nota dogrulugu ile başarılı bir performans sergiliyor.
Nota dogrulugunun ozellikle egitim donemindeki cocuklar acısından son derece onemli oldugu biliniyor ve profesyonel muzik ogreticileri mutlaka alanında uzman markaların tercih edilmesi gerektigini vurguluyor. Bu dogrultuda Yamaha YRS23 Blok Flut profesyonellerden tam not almayı başaran bir model oluyor.
Uretimlerinde daima kaliteli materyaller kullanmaya ozen gosteren lider marka Yamaha, urunun kullanım omrunu artırırken kullanıcı saglıgını da goz onunde bulunduruyor. ABS govde tasarımı ile geliştirilmiş olan YRS23 Blok Flut modeli uzun yıllar boyu kullanım imkanı sunarken, kolayca ayrılabilen 3 farklı parca urunun rahatlıkla temizlenmesini saglıyor.
Soprano Alman ve Japon muzik egitimi sistemlerine uygun şekilde uretilmiş olan model, yeni başlayanlar icin ideal bir tasarım olarak degerlendiriliyor.

Hem Ogrencilerin Hem Ogretmenlerin Favori Modeli
Yamaha YRS23 Blok Flut, muzik egitimine en dogru nota uyumu ve mukemmel ses kalitesi ile başlamak isteyenler icin dogru tercih oluyor. Koruyucu kılıf ile birlikte satışa sunulan urun uzun yıllar boyu guvenli kullanım imkanı sunuyor.

Muzik Aletleri Sektorunun Oncu Markası
1887 yılında kurulan ve kuruldugu gunden bugune dek uretimlerini yenilikci politikalarla surduren Yamaha, geleneksel el işciligini gelişmiş dijital teknolojiler ile bir araya getirmeyi başarıyor.

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 6 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 6 Taksit ve tabletlere en fazla 6 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 6 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır. Akbank işlemleri 4 taksit 2 ay ertelemeli olarak uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız