Trabzon Köy Ekmeği 500 g #20000239 | CarrefourSA

Trabzon Köy Ekmeği 500 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
35,50 TL

adet
"Karadeniz'in vazgeçilmez lezzetlerinden birisi olan Trabzon köy ekmeği, sofralarınıza CarrefourSA güvencesiyle geliyor. Buğday ve mısır unları karıştırılarak elde edilen Trabzon köy ekmeği, özellikle Karadeniz Bölgesi'nde sevilerek tüketilen bir ekmek çeşididir. Bu ekmeğinin en önemli ise özelliği taş fırınlarda ve özel odun ateşinde pişirilmesidir. Bu da ekmeğin, daha uzun süre taze kalmasını sağlar. Ayrıca içerdiği karbonhidrat ve protein ile hem sağlıklı hem de oldukça besleyicidir. Ayrıca pişme süresinin uzun olmasından dolayı dış kabuğu kalın, iç kısmı ise yumuşak ve pişkindir. Tek ekmek olduğu için rahat taşınır ve saklanması kolaydır.Normal ekmek reyonlarında yer alan Trabzon köy ekmeğini, kendine özgü şekli ve lezzetiyle Karadeniz fırınlarından yeni çıkmışcasına taze ve çıtır olarak bulabilirsiniz. Üstelik lezzeti, Vakfıkebir'in yöresel fırınlarının lezzetini kesinlikle aratmaz. Ekmeği olmazsa olmaz bir lezzet olarak görenler, Trabzon köy ekmeğini deneyerek, farklı bir lezzeti sofralarına taşıyabilir. Köy Ekmeğini, sofralarınızdaki pek çok yemeğin yanında tüketebilir, yemeklerinizin lezzetine lezzet katabilirsiniz. 500 gram ağırlığındaki ekmeği, dilediğiniz miktarda sepetinize ekleyerek kolayca temin edebilirsiniz.Ürün Kodu: 302176


Trabzon Köy Ekmeği 500 g"
İçindekiler Bilgisi
Buğday Unu,İçme Suyu, Maya(Saccharomyces Cerevisiae),Tuz, Ekmek Enzimi((Buğday Unu, Enzim(Hemiselüloz,Alfa Amilaz,Lipaz))

Alerjen Bileşenler
Gluten

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin kuru ve kokusuz ortamda saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Çoklu Satıcı

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız