Paşabahçe Nergis Su Bardağı 6 Parça Model: 52619 #30062513 | CarrefourSA
Marka: PASABAHCE

Paşabahçe Nergis Su Bardağı 6 Parça Model: 52619

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
149,90 TL 69,99 TL

11,67 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
adet

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde yer alan ürünler, evlerde ihtiyaç duyulacak tüm ürünleri, en kaliteli markalar eşliğinde sizlere sunmaktadır. Evlerin olmazsa olmaz araç gereçleri bulunmaktadır, mutfak ürünleri de bunlardan biridir. Mutfak ürünleri reyonu içerisinde mutfağınıza her türlü içeceği içmenizi sağlayan bardaklar en kaliteli markalar ile sizlere bu reyonda sunulur. Bu ürünlerden biri olan 52619 Glaze Su Bardak*6 takımı da içerisinde 6 adet su bardağı bulundurmaktadır. Paşabahçe’nin kalitesi ile üretilen bu bardak hoş ve estetik tasarımı ile dikkat çekicidir. Su içmek için tercih edilen bu bardak en kaliteli malzemelerden yapılmıştır. Bu nedenle dayanıklılığı maksimum düzeydedir. Ürüne CarrefourSA reyonlarında ulaşabilirsiniz.

Ev düzeni ve zücaciye reyonu içerisinde mutfak ürünleri reyonunda, zücaciye reyonu içerisinde bardaklar arasında bulunan 52619 Glaze Su Bardak*6 en uygun fiyata ve en güvenceli yollar ile sizlere sunulmaktadır. Ürünü tek tık ile kolayca reyonu içerisinden sepete ekleyebilir ve ödemenizi dilediğiniz yöntem ile gerçekleştirebilirsiniz. Dilerseniz kapıda kredi kartı veya nakit ödeme yapabilir, dilerseniz de online olarak ödemenizi tamamlayabilirsiniz.

 

Model: 52619 

Hacim: 235 cc

Yükselik: 100 mm

Ağız Çapı: 68 mm

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız