Monopol 9 Gözlü Resim Paleti Beyaz #30283220 | CarrefourSA
Marka: MONOPOL

Monopol 9 Gözlü Resim Paleti Beyaz

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
3,00 TL

9 Gözlü Resim Paleti Beyaz

Monopol 9 Gözlü Beyaz Resim Paleti; geleceğin ressamlarının en büyük yardımcısı, hobi saatlerinin en renkli elemanı olmaya aday! Siz de resim yaparken boyalarınızı rahatlıkla döküp renkleri dilediğiniz gibi karıştırabileceğiniz bir ürün arıyorsanız Monopol 9 Gözlü Beyaz Resim Paleti'ni tercih edebilirsiniz.

Monopol 9 Gözlü Beyaz Resim Paleti üzerindeki 8 gözün boyutları birbiri ile aynı. Bu eşit boyutlu gözler Monopol 9 Gözlü Beyaz Resim Paleti'nin yuvarlatılmış kenarı boyunca sıralı bir şekilde durur. Tek kalan büyük göz ise tam ortada yer alır. Bu sayede boyaları karıştırmak için size geniş bir alan sunan Monopol 9 Gözlü Beyaz Resim Paleti'nin tutma yeri baş parmağının rahatlıkla sığacağı bir boyutta olduğu için kullanım esnasında maksimum konfor sunar. Siz de rahatlıkla kavranan ve beyaz rengi sayesinde tüm tonları net bir şekilde belli eden Monopol 9 Gözlü Beyaz Resim Paleti ile yaratıcı ruhunuzu dışarıya çıkarabilirsiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız