Açık Hindi Boyun Kg #30004661 | CarrefourSA

Açık Hindi Boyun Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
147,90 TL

kg

Hindi boynu oldukça ekonomik fiyat seçeneği ile sofralarınızı süsler, mantar salatası, havuç, dolmalık fıstık ve dere otu ile uyum sağlar, yemek tariflerinize lezzet katar, şık ve benzersiz bir sunuma dönüşür...

Et ve şarküteri reyonunda yer alan birbirinden taze ürünlerden biri olan Hindi Boyun’u kolayca haşlayabilir, kızartabilir veya yemeklerin içinde ek bir malzeme olarak zevkinize göre kullanabilirsiniz. Hindi etini yağsız yapısından dolayı, baharat ve soslarla zenginleştirebilir, misafirlerinize veya ailenize damağınıza uygun, doyurucu bir görselliğe sahip renkli bir sunum hazırlayabilirsiniz. Sizin için kullanıma hazır şekilde paketlenir, mutfağınızda zaman kazandırır.

Ayrıca hindi eti, düşük yağ oranından dolayı ülkemizde gün geçtikçe daha fazla tercih edilmektedir. Demir, A ve B vitaminleri bakımından zengin hindi eti, yetişkin bir bireyin günlük potasyum ihtiyacını karşılayacak kadar potasyum içerir. Düşük yağ, kolesterol ve kalori oranına sahip olmasından dolayı sporcu ve diyet yapan bireylerin öğünlerinden eksik olmaz.

Siz de sofranızı hindi etinden faydalanarak düşük kalori ve bol vitamin değerlerine sahip şekilde hazırlamak için CarreourSA internet mağazasını kullanabilirsiniz, artık sofralar online sipariş seçeneği ile pratik!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız