Lezita Tabaklı Kalçalı But Kg #30064217 | CarrefourSA
Marka: LEZITA

Lezita Tabaklı Kalçalı But Kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
98,90 TL

Lezita Tabaklı Kalçalı But CarrefourSA aracılığıyla, uygun fiyat avantajıyla bir tıkla kapınızda! Ayrıca ürünümüzü CarrefourSA reyonlarından da bulabilirsiniz.

Pilicin bacaklarının gövdeden ayrılıp sırt kısmından ikiye bölünmesi ile elde edilen üründür. Dökme, poşetli ve tabaklı olarak satışa sunulmaktadır. Taze ve Donuk olmak üzere 2 farklı şekilde üretilmektedir. Protein bakımından iyi bir besin kaynağı olan tavuk eti aynı zamanda, özel vitamin ve mineraller bakımından da zengin bir hayvansal gıdadır. Bu özellikleri sayesinde tavuk eti, kilo vermeye, kolesterolün ve tansiyonun kontrol altına alınmasına yardımcı olmaktadır.

Ayrıca, bazı kaynaklara göre tavuk eti, kanser riskinin düşürülmesinde de etkilidir. Tavuk eti, C vitamini, tiamin (vitamin B kompleks), riboflavin (B-2 vitamini), niasin, B-6 vitamini, folat, B-12 vitamini, A vitamini, E vitamini, D vitamini ve K vitamini içermektedir.

Abalıoğlu Grubu’nun 2006 yılı itibariyle ülkemize kazandırdığı Türkiye’nin en büyük ve modern et entegre tesisi Lezita Fabrikası’nın 110 milyon TL’lik büyük bir yatırım ile en son teknolojiye sahip yenilikçi makine ve ekipmanlarla donattığı yeni tesisi ile güven kazandı. Yeni tesisin açılışı ile birlikte Lezita’nın saatte 12 bin adet olan piliç üretim kapasitesi 24 bin adede, ayda 1.200 ton olan ileri işlenmiş ürün grubu kapasitesi 4.400 tona yükseldi. Lezita’nın hedefi yılı, yüzde 13 büyüme ve 120 bin ton piliç eti satışı ile kapatmak.

Ürün Kodu: 30064217

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız