Adım Adım Bebek Eğitim Seti 24.Ay #30262572 | CarrefourSA
Marka: ADIM ADIM

Adım Adım Bebek Eğitim Seti 24.Ay

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
  • "24.Ay aktivite kitabı, banyoda aktivite posteri, bowling (3 labut 1 top), jumbo ahşap boya, açık kapalı 24.ay, doğum günü kart seti, damlalık, parmak boyası, yürüyen tırtıl, kurdele, Tuvalette kim varAdım Adım, uzman pedagog ve psikologlarca hazırlanmış, çocukların aylık gelişimine özel, kitap üzerinde aktivite yapılabilen ve çocuğunuzun gelişimini destekleyen bir gelişim setidir. Miniklerin ay ay gelişimlerine göre hazırlanan setler 9. aydan 48. aya kadar zihinsel, duygusal-sosyal, motor ve dil gelişimlerini destekler.Bu setin hazırlanmasındaki amaç; çocuğun hayatındaki önemli kişilerle yakın bir ilişki halinde dış dünyayı deneyimlemesine olanak sağlamak ve öğrenmeyi günlük yaşantı içinde desteklemektir. Karşılıklı duygusal alışveriş, keyif alma hali, odaklanma, keşfetmekten alınan haz, çocuğun zihinsel, sosyal ve duygusal gelişimi için son derece önemlidir. Pek çok araştırma, çocuğa bakım veren kişi ile kurulan böylesi ortak bir paylaşımın, çocuğun gelişimine olan katkısının büyük olduğunu göstermektedir.9– 48 ay arası çocukların gelişim süreci bütün yaşamlarını biçimlendirir. Duygusal-sosyal, motor, dil ve zihinsel gelişimlerinin temelleri bu dönemde atılır. Kişilikleri oluşmaya başlar, yetenekleri ve becerileri bu dönemde gelişir. Adım Adım, anne ve babaların bu dönemi doğru yönetmeleri ve çocuklarına verecekleri eğitime planlı destek için tasarlanmıştır.
  • ADIM ADIM' ın her aya özel hazırlanmış seti, çocuğunuzun zihinsel, duygusal/sosyal, dil ve motor gelişimini destekleyen bilgi, donanım ve etkinlikleri içerir. Setlerin içinde;
  • Aktivite Kitabı: İlgili aya ait gelişim tablosu, aktiviteler, aktivitelerin amaçları, ebeveynlere yönelik talimatlar ve önerilerden oluşur.
  • Gelişim Tablosu: Aktivite kitabının içinde yer alan tablo, çocuğunuzun aya özel gelişimini anlatır.
  • Oyun malzemeleri: Her aya uygun aktiviteleri uygulamaya yönelik oyun malzemeleri içerir.
  • Ebeveyn/Çocuk Kitapları: Aya özel çocuk kitapları ya da anne babalar için bilgilendirici kitaplar yer alır.
  • Hikayeler: Çocuğunuzun yaratıcılığını ve hayal gücünü geliştirir.
  • Makaleler: Uzman pedagog ve psikologlar tarafından hazırlanmış makaleler anne ve babalar için yönlendirici bilgiler içerir.
  • Tuvalet alışkanlığı kazandırma zamanı geldiğinde her ailede ayrı bir heyecan yaşanır.
  • Bu ay kitabımızda temel olarak tuvalet alışkanlığına bir giriş yapılmaktadır. Tuvalet alışkanlığının kazanmasındaki öncü kavramlara adım adım yaklaşmakta, çocuğunuzu yeni döneme hazırlamaktadır.Kirlenmenin kötü bir şey olmadığı ama temizliğin çok güzel bir şey olduğunu çocuğunuza nasıl anlatırsınız? Elbette oyunlarla! Hem de kitap sevgisini pekiştirerek.
  • Bu ayki aktiviteler temizlik ve tuvalet ile ilgili kavramları zorlamadan, oyunlarla sunuyor. Bebeğinizin temizliğini yapmayı isteyecek veya izin verecek şekilde günlük öz bakım becerilerini geliştirecek. Aktivitelerle olumsuz duygularla baş etmesini kolaylaştırıcı yönlendirmeleri göreceksiniz. El göz koordinasyonu ve ince motor gelişim için çok keyifli bir çalışma ortamı oluşturuluyor. Dil gelişimini destekleyici gündelik aktivitelerle birlikte bireyselleşmesinin yol açabileceği kaygılarla baş etmeyi öğrenecek."

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız