Koroplast Hazır Kesilmiş Pişirme Kağıdı #30048924 | CarrefourSA
Marka: KOROPLAST

Koroplast Hazır Kesilmiş Pişirme Kağıdı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
94,90 TL 66,43 TL

4,15 TL / Adet

CarrefourSA Kart İle
Koroplast Hazır Kesilmiş Pişirme Kağıdı

Züccaciye ve ev ürünleri reyonları marketlerde günümüzde oldukça büyük bir yer kaplamaya başlamıştır. Hemen hemen her evin ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik olarak ortaya çıkan bu reyonlar sayesinde ev sakinleri evleri ile ilgili her türlü ihtiyaçlarını karşılmak üzere etkili ürünler bulabilmektedir. Koroplast hazır kesilmiş pişirme kağıdı yine evler için vazgeçilmez ihtiyaçların başında gelmektedir. Pişirme kağıdı sayesinde özellikle fırında yapılacak daha lezzetli yemeklere imza atabilirsiniz. Pişirme kağıdı üzerine konan yemeğin pişirmek istenilen yüzeye yapışmamasını sağlayan bir aparattır. Bu aparat sayesinde istediğiniz her türlü yemeği hiçbir şekilde yapışma problemi ile karşı karşıya kalmadan pişirebilirsiniz. Böylelikle en lezzetli yemeklerin pişirilebilmesi mümkün kılınmaktadır. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu avantajlı ürün ile siz de daha lezzetli sofralar hazırlayabilirsiniz.

Mutfak ürünleri reyonu içerisinde yer alan koroplast hazır kesilmiş pişirme kağıdı ürünü sayesinde siz de artık yüksek sıcaklıklarda pişen yemeklerinizde dahi hiçbir şekilde yapışma problemi ile karşı karşıya kalmayacaksınız. Üstelik sahip olduğu ekonomik fiyat avantajı, kolay kullanım özelliği gibi birçok fayda sayesinde yemek pişirmek oldukça keyifli bir hal de alacaktır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız