Algida Boom Boom 80 ml #30417371 | CarrefourSA
Marka: ALGİDA

Algida Boom Boom 80 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
25,00 TL

adet
Bilgisayar başında, belki de oyunun en heyecanlı anında... Tatlı ihtiyacını hafife alma! Tatlı ihtiyacını tatlının en lezzetli hali ile dindir istedik. Bununla da kalmadık, gold trendini takip ettik. İşte fındıklı kakaolu sosu ve karameli ile ağızda dağılan Algida Boom Boom Gold! Algida Boom Boom Gold, içerdiği fındıklı kakaolu sos ve karamel sayesinde fındık, kakao ve karamelin ahengini damağında yaşamana fırsat veriyor. Sen de Algida Boom Boom Gold ile tatlı ihtiyacını fındık, kakao ve karamel uyumu eşliğinde dilediğin zaman giderebilir, bilgisayar keyfini ikiye katlayabilirsin. Algida Boom Boom Gold ile altın trendini takip et! İz miktarda diğer fındık, fıstık, ceviz, badem çeşitleri, buğday proteini, susam yağı, soya lesitini ve yumurta içerebilir. Algida Boom Boom GAlgida Boom Boom Gold’un gold trendi takip eden fındıklı, kakaolu ve karamelli lezzeti ile bilgisayar başında tatlı krizine yakalanmak sorun olmaktan çıkacak! old’un gold trendi takip eden fındıklı, kakaolu ve karamelli lezzeti ile bilgisayar başında tatlı krizine yakalanmak sorun olmaktan çıkacak!
İçindekiler Bilgisi
Su, karamel kaplama [bitkisel yağ (hindistan cevizi), şeker, tam yağlı süt tozu, yağsız süt tozu, karamelize şeker, emülgatör (ayçiçek lesitini), aroma vericiler], şeker, bitkisel yağlar (hindistancevizi, kanola), glikoz-fruktoz şurubu, ya#

Alerjen Bileşenler
İz miktarda diğer fındık, fıstık, ceviz, badem çeşitleri, buğday proteini, susam yağı, soya lesitini ve yumurta içerebilir.

Muhafaza Şartları
- 18 DERECEDE MUHAFAZA EDİNİZ

Kullanım Talimatı
BUZLUKTAN ÇIKARTTIKTAN SONRA HEMEN TÜKETİNİZ

Diğer Uyarılar
Dondurulmuş Ürün Olduğundan Çözündükten Sonra Tekrar Dondurmayınız.

Aspartam İçerir

Çözüldükten Sonra Tekrar Dondurmayınız

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Gıda İşletmecisi : Unilever San. ve Tic. Türk A.Ş., Saray Mahallesi, Dr. Adnan Büyükdeniz Caddesi No: 13, 34768 Ümraniye / İstanbul

İşletme Kayıt No
İşletme Kayıt No: Çorlu (C) TR-59-K-000977, Konya

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 350
Enerji (kj) 1459
Yağ (g) 22
Doymuş Yağ(g) 11
Karbonhidrat (g) 35
Şekerler (g) 30
Lif(g) 0.4
Protein (g) 3.5
Tuz(g) 0.2
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız