Nuhun Ankara Boncuk Makarna 500 Gr #30097666 | CarrefourSA

Nuhun Ankara Boncuk Makarna 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

adet
"Ankara Makarna Boncuk 500 g

CarrefourSA reyonlarında Makarna bölümünde yer alan Ankara Makarna Boncuk 500 g durum buğdayından imal edilen irmik ile su karıştırılarak, yumurta olmadan üretiliyor. İçinde hiçbir katkı maddesi olmadığı gibi, un da bulunmuyor. İstenen şekil verildikten sonra kurutulan hamur paketlenerek elde ediliyor. Domates, bolonez, beşamel gibi soslarla harmanlanarak yenebildiği gibi, peynir ve cevizle karıştırılarak da yaz için hafif bir öğün alternatifi olabiliyor. Ürün, yarı hazır gıda maddesi olarak sınıflandırılıyor.
Uzun raf ömrü ile kolayca muhafaza edilebiliyor. Besleyici, lezzetli, kolay hazırlanabilen, ekonomik ve doyurucu olan ürün, enerji değeri ve düşük yağ oranıyla kompleks bir karbonhidrat olarak kategorize ediliyor. Tüketildikten sonra kan şekeri seviyesini ne kadar hızlı artırdığını işaret eden glisemik indeksi %55'in altında olan makarna, bu nedenle vücutta kolaylıkla şekere dönüşmeyen, form korumaya yardımcı olan ürünler arasında gösteriliyor. 9 ile 11 dakika arasında pişiriliyor. Güneş ışığından uzak, kuru, serin ve kokusuz ortamda saklanması salık veriliyor. Üretim tarihinden sonra 2 yıl boyunca yenebiliyor. 100 gram pişmemiş makarnada 373.7 kcal enerji yer alıyor. Siz de enerji deposu, vitaminli makarnayı sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla sipariş verebilirsiniz.
Ürün Kodu: 57957

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız