Anna'S Almond Bisküvi 150 Gr #30004998 | CarrefourSA
Marka: ANNA'S

Anna'S Almond Bisküvi 150 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,90 TL

adet
ANNAS ALMOND 150G

Çay ya da kahvenin yanında atıştırmalık lezzetler tüketmeden duramayanlardan mısınız? Elimin altında her zaman tüketilmeye hazır kurabiyelerim olsun diyor ancak yapmayı bilmiyor ya da bunun için vakit ayıramıyor musunuz? Çerez, çikolata ve bisküvi reyonlarından ANNAS ALMOND 150G ile lezzetli kurabiyeleri her istediğinizde evde ya da ofiste bulundurabilir ve içeceklerinize eşlik etmesini sağlayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bisküvi ve kekler bölümünde bulabileceğiniz bu ürünü ani gelen misafirlerinize ikram etmek üzere de mutfağınızda bulundurabilirsiniz.

ANNAS ALMOND 150G İsveç’in 1929’dan bu yana üretilen, oldukça sevilen ve zencefilli bisküvi anlamındaki pepparkakorlarını içeriyor. Kalitesi ve lezzeti ile İsveç’in en sevilen atıştırmalıklarından olan bu ürün bugün ülkemizdeki market raflarında da bulunabiliyor. Bu ürünün üretiminde İsveç’e özgü geleneksel yöntemler kullanılıyor ve tarçın, zencefil ve karanfilin müthiş aroması ile tüketicinin beğenisine sunuluyor. Bu ürünlerin birçok ülkenin ve yanı sıra da ülkemizin tüketicileri arasında yaygınlaşmasının en önemli nedenleri arasında kuşkusuz ürün kalitesi ve lezzeti başta geliyor. Bu bisküvilerin yapımında doğal içeriklerin kullanılması da tercihleri etkileyen unsurlar arasında yer alıyor.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız