Apikoğlu Baton Sucuk #30097023 | CarrefourSA
Marka: APİKOĞLU

Apikoğlu Baton Sucuk

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Apikoğlu Baton Sucuk

Enfes baharat karışımının ortaya çıkardığı müthiş tadıyla sofralarınızı şenlendirecek olan Apikoğlu Baton Sucuk, CarrefourSA güvencesiyle sizlere sunuluyor.Özellikle kahvaltıların vazgeçilmezi olan Apikoğlu sucuk, baton şeklinde olmasından dolayı kolayca kesilebilir. Ürünün dilediğiniz kadarını kullanıp kalanını daha sonra tüketmek için buzdolabında saklayabilirsiniz.

İçeriğindeki baharat karışımının ete verdiği lezzet sayesinde sofranızdan eksik etmeyeceğiniz Apikoğlu Baton Sucuk'u, pizzalarda, tostlarda, kuru fasulyede, tavada yumurta ve omletlerde, böreklerde ya da tek başına kahvaltıda kullanabilirsiniz.Hafta sonu ailesi ya da arkadaşlarıyla mangal yapmaktan hoşlananların da menüsünden eksik etmeyeceği Apikoğlu Baton Sucuk, piknikte hem tadı hem de kokusuyla iştahları kabartacak. 

Dilerseniz porsiyon olarak yanında domates ve biberlerle, dilerseniz de ekmek arasında afiyetle yiyebileceğiniz sucukla karnınızı leziz bir şekilde doyurabilirsiniz. İsterseniz sucuğunuzu farklı soslarla zenginleştirebilir ve başlangıç tabaklarında yer verebilirsiniz. Baharat sevenlerin damak zevkine uyan lezzetiyle sofralarınıza gelen Apikoğlu Baton Sucuk'u CarrefourSA'nın sucuk reyonunda bulabilirsiniz.

Lezzetine ve kokusuna hayran kalacağınız Apikoğlu Baton Sucuk'u denemediyseniz ya da bu lezzeti tekrardan tatmak istiyorsanız, ürünü hemen sepetinize ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.Ürün Kodu: 4673
"
İçindekiler Bilgisi
Dana eti ve dana yağı,tuz,toz kırmızı biber,kimyon,sarımsak,stabilizör(E452),antioksidan(E300),koruyucu(E250),yağ oranı en çok %35

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
2-4 °C

Kullanım Talimatı
Kılıfını soyarak tüketiniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Etsan Gıda San. A.Ş. Tepeören Mah. Akdeniz Sok. No:4 Tuzla/İSTANBUL

İşletme Onay No
TR34-0030

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 358
Enerji (kj) 1524
Yağ (g) 35
Doymuş Yağ(g) 16
Karbonhidrat (g) 2
Protein (g) 18
Tuz(g) 2.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız