ARTDECO AKRİLİK BOYA 140 ML 3003 - BEJ #30307980 | CarrefourSA
Marka: ARTDECO

ARTDECO AKRİLİK BOYA 140 ML 3003 - BEJ

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bu ürün Gençay Ofis Kırtasiye tarafından gönderilir.
Tüm Ürünleri Gör
Mağazanın Tüm Ürünleri
Ücretsiz Kargo

Artdeco Akrilik Boya 140 Ml

Artdeco kalitesiyle uretilen akrilik boya, sanatseverlerin en begendigi urunler arasında yer alıyor. Ustun kalitesiyle ovgu toplayan Artdeco Akrilik Boya 140 mI,her turlu ahşap, cam, masif ve karton zemine kolayca uygulanabiliyor. Saglıga zarar vermeyen toksik maddeler barındırmaması sayesinde cocuklarınızın da guvenle tercih edebilecegi urunler arasında yer alan akrilik boya, kaliteli yapısı ve uzun kullanım omruyle tum sanat ve hobi etkinliklerinde kullanılabiliyor. Artdeco tarafından uretilen 100den fazla renk seceneginden biri olan akrilik boya, hayatınıza renk katmanın en saglıklı ve guvenli yollarından birini sunmasıyla da ovgu topluyor.

Artdeco Akrilik Boya 140 Ml Ozellikleri

Artdeco Akrilik Boya, su bazlı olması sayesinde saglıga zararlı hicbir madde icermiyor ve kurumadan mudahale edildigi surece once her turlu yuzeyden su yardımıyla kolayca cıkabiliyor.

Kolay ve hızlı kuruma ozelligine sahip olan akrilik boya, sanat calışmanızı tehlikeye atan uzun ve yorucu bekleme suresini kısaltarak calışma guvenliginizi artırıyor.

Kuruduktan sonra son derece guclu ve dayanıklı bir yapı kazanan urun, uygulandıgı yuzeyde darbelere, duşmelere ve suyla temasa karşı yuksek bir dayanıklılık gosteriyor.

Her turlu yuzeye fırca, sunger, spatula yardımıyla kolayca uygulanabilen akrilik boya, homojen yapısı sayesinde hicbir noktada topaklanma oluşturmuyor ve calışmanızı riske atmıyor.

Başka katkı maddeleriyle karıştırılmaya uygun bir yapı iceren boya, kullanılan inceltici ve seyrelticilerle birlikte yogunlugunu degiştirerek dilediginiz formu kolayca kazanabiliyor.

Teknik Detayları

Urun Tipi: Akrilik Boya

Urun Hacmi: 140 ml

Urun Yapısı: Su Bazlı

Doga Dostu Ozellik: Var

Artdeco Hakkında

Lisans Kırtasiye tarafından kurulan Artdeco, Turkiyenin en onemli sanat malzemeleri ureticileri arasında yer alıyor. El sanatlarının her alanına destek verme gayesiyle yola cıkan marka, boyaları ve sanat ekipmanlarıyla dunya capında bir kalite sunarken cok sayıda sanatcı, ogrenci ve hobisever tarafından da sıklıkla tercih ediliyor.

 

- 100 farklı renk secenegi

 

- 140ml pet şişe

- Artdeco Yeni Formul akrilik su bazlı boyalardır

- Tuval, kagıt, ahşap, seramik, polyester gibi bir cok yuzeye uygulanabilir.

- Su bazlıdır ve ortucudur.

- Boyama işleminde kullanılan fırca, spatul, sunger gibi malzemeler su ve sabunla rahatca temizlenir.

- Saglıga zararlı madde icermez.

 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız