Artikel Çiçekçi Puffy Sticker #30283252 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Çiçekçi Puffy Sticker

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,99 TL

Çiçekçi Puffy Sticker

Çocuklarınızın eğlenceli stickerlar ile farklı tasarımlar yaparak hayal dünyalarının zenginleşmesini ister misiniz? Cevabınız evet ise Artikel Çiçekçi Puffy Sticker ile tanışmalısınız!

Çocuklarınız Artikel Çiçekçi Puffy Sticker ile defterlerini, kağıtlarını, giysi dolaplarını ve diledikleri her yeri süsleyebilir. Artikel Çiçekçi Puffy Sticker, kaliteli yapışkanı sayesinde yapıştırılan zemine sıkıca tutunur. Böylece hiç bozulmayacak tasarımlar ortaya çıkar.

Çocuklarınıza ilkbahar ve yaz aylarının sıcak havasını hissettiren Artikel Çiçekçi Puffy Sticker, saksı içindeki çiçek figürlerinden ve bir adet sevimli kız figüründen oluşur. Parlak bir yapıya sahip olan Artikel Çiçekçi Puffy Sticker, yapıştırıldığı yerde oldukça eğlenceli bir görüntü oluşturur. Çocuklarınızın eşyalarını daha keyifli hale getirmesini istiyorsanız Artikel Çiçekçi Puffy Sticker'a hayır diyemeyeceksiniz!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız