Artikel Gülenyüz Puffy Sticker #30283243 | CarrefourSA
Marka: ARTIKEL

Artikel Gülenyüz Puffy Sticker

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
15,99 TL

Gülenyüz Puffy Sticker

Artikel Gülenyüz Puffy Sticker ile enerjiniz her zaman yüksek olacak, neşeniz hiç azalmayacak! En eğlenceli emojileri sırtı yapışkanlı birer etikete dönüştüren Artikel Gülenyüz Puffy Sticker, yapıştırıldığı yerlerin çok daha renkli ve eğlenceli olmasını sağlıyor!

Parlak yüzeyli, kaliteli malzeme kullanılarak üretilen Artikel Gülenyüz Puffy Sticker; yapıştırıldığı yerde uzun süre boyunca ilk günkü gibi kalıyor. Pürüzsüz arka yüzeyindeki yapışkanı; kağıt, karton, ahşap ve plastik gibi yüzeylere rahat bir şekilde tutunmasını sağlıyor. Artikel Gülenyüz Puffy Sticker paketinin içerisinde yer alan, farklı boyut ve renklerdeki emojiler ise görenlerin gününe neşe katıyor. En tatlı gülen yüz figürlerinin bir araya geldiği Artikel Gülenyüz Puffy Sticker'ı hemen şimdi sepetinize ekleyin, minicik bir ürünün sizi ne kadar mutlu edebileceğini kendi gözlerinizle görün!

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız