Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi Sarı #30175069 | CarrefourSA
Marka: ARZUM

Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi Sarı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Arzum Okka Minio Türk Kahvesi Makinesi

Tek Bir Dokunuşla 4 Fincan OKKAlı Türk Kahvesinin Basit Formülü; 
Arzum OKKA Minio Türk Kahvesi Makinesi

Türk kahvesi sevenler için en ince ayrıntısına kadar düşünülerek tasarlanmış Arzum OKKA Minio, içerisinde bulunan akıllı pişirme teknolojisi sayesinde piyasadaki rakiplerine göre daha az elektrik tüketerek kahvenizi ağır ateşte mükemmel kıvamda pişirir ve size zevkle yudumlayacağınız OKKAlı bir kahve lezzeti sunar.

Geleneksel Türk Kahvesi Lezzetini Akıllı Teknolojilerle Sunan,
Ödüllere Doymayan Tasarım

Tasarım ödülleri denilince uluslararası alanda saygın bir yeri olan “Red Dot” tarafından verilen Red Dot Dizayn Ödülünü 2017 yılında kazanan Arzum OKKA Minio, teknolojik ve inovatif ürünlerinde değerlendirildiği “Plus X” ödüllerinde 2017 yüksek kalite ödülünü, 1950 den bu yana düzenlenen İF Dizayn ödüllerinde 2017 en iyi ürün ödülünü aldı.

Siz Sohbetinize Devam Ederken "Arzum OKKA Minio"
Size Kahvenizi Hazırlasın

Kahvenin taşmasını engelleyen pişirme algılama sensörü sayesinde siz işlerinizi yaparken kontrollü bir şekilde kahvenizi hazırlayan Arzum OKKA Minio, ışıklı ve sesli uyarı sistemi ile pişirme süreçlerini kolay bir şekilde anlamanızı sağlar.

OKKA Minio ile 
Kolay Temizlik ,Kolay Kullanım

Cezve ve enerji iletim tabanı arasında kullanılan güvenli parça bağlantılarıyla sizlere cezveyi kolay ve güvenli bir şekilde temizleyebilme özgülüğünü sunar. Arzum OKKA Minio sağ ve sol el kullanımına uygun ergonomik olarak dizayn edilmiştir.

Kışkırtıcı Renkler 
Mutfakların Gözdesi

Ev veya iş yerinizin renkleriyle uyum sağlayacak bir kahve makinesi mi arıyorsunuz? Arzum OKKA Minio’nun şık tasarımıyla birleştirdiği “Siyah/Bakır,Siyah/Krom, Mürdüm, Nar, Mercan, Papatya ve Marin” renk seçenekleriyle size geniş yelpazede renk özgürlüğü sunuyoruz.

  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.
  • Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

    • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

    Kampanyalar

    • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

    Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


    Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız