Asperox Asprin Genel Temizleyici 4 lt #30022831 | CarrefourSA
Marka: ASPEROX

Asperox Asprin Genel Temizleyici 4 lt

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Asperox Asprin Genel Temizleyici 4 lt ile evinizin her köşesini rahatlıkla temizleyebilirsiniz. Evinizde asprin varsa başka hiçbir temizlik malzemesine gerek duymayacaksınız. Her yer için farklı bir ürün almaktan, dolaplarınıza onlarca malzeme doldurmaktan kurtulacaksınız. Asperox Asprin kullanarak hem fazla yer kaplamayan bir ürüne sahip olacaksınız, hem de her yerde muhteşem temizliğin keyfini süreceksiniz.
Genel temizleyiciyi halılarda, giysilerinizde, perdelerinizde, koltuklarınızda, mutfağınızda, banyonuzda hatta arabanızı temizlemek için güvenle kullanabilirsiniz. Geniş bir kullanım alanına sahip olan ürün aynı zamanda muhteşem temizlik sağlar. Çamaşır suyu gibi giysilerinizi, koltuklarını, halılarınızı ağartmaz, rengini bozmadan tertemiz yapar. Aynı zamanda banyo ve tuvaletlerinizde, fayanslarınızda da derinlemesine temizlik sağlar.
CarrefourSA mutfak ve banyo ürünleri reyonunda bulabileceğiniz ürünle tüm evinizi, tek bir ürün kullanarak ve istediğiniz kalitede temizleyebilirsiniz. Tek yapmanız gereken, ürünün kullanım miktarını ayarlamak olacak. Genel temizleyiciyi bir kez kullandıktan sonra ondan vazgeçemeyeceksiniz. Evinizin en önemli yardımcısı olarak daima elinizin altında olacak. 4 litrelik ambalajıyla uzun süreli kullanım sağlayan ürünü denemek için hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız