Astonish Duş Temizleyici 750 ml #30116505 | CarrefourSA
Marka: ASTONİSH

Astonish Duş Temizleyici 750 ml

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Astonish Duş Temizleyici 750 ml

Evlerde çıkması zor lekelerin ve görünmeyen lekelerin bir arada bulunduğu ancak hijyen yönünden en temiz olması gereken banyoların duş bölümlerinde etkili bir temizlik yapmak gerekir. Bu noktada Astonish duş temizleyici 750 ml ürünü Astonish markasının verdiği güvenle görünmeyen lekelerin de ortadan kaldırıldığı derinlemesine bir temizliği beraberinde getiriyor.

CarrefourSA mağazalarında temizlik ürünleri arasında mutfak ve banyo ürünleri içerisinde yer alan Astonish duş temizleyici 750 ml ürünü ile birlikte duş alanlarını kolaylıkla temizleyin. Anti bakteriyel yapısı ile birlikte temizlik sonrasında kazandığı parıltıyla ürün etkili bir kullanım sunar.

Sadece lekelerin ve temizlenmesi gereken alanların üzerine püskürtülmesi ile birlikte etkili olan ürün sayesinde rahat bir kullanım da sağlanır. Koruyucu içeriği ile temizlenen alanların uzun süre boyunca hijyenik kalmasını sağlayan ürün kireç, sabun artığı ve benzeri inatçı lekeler üzerinde de son derece etkilidir. Herhangi bir ovma işlemine gerek kalmayan temizliği sağlayan ürün 750 ml’lik kutusuyla uzun süre boyunca kullanım sağlar.

Duş alanlarınızda kalıcı temizliği elde etmek için ürünü sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız