Autokit Konsantre Oto Cam Suyu 1 Litre #30112217 | CarrefourSA
Marka: AUTOKIT

Autokit Konsantre Oto Cam Suyu 1 Litre

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
42,25 TL

Yaz aylarında aracın ön camında oluşan tozun; kışın ise, daha yoğun olarak biriken çamur, kar ve buz gibi görüş seviyesini düşüren dış etkenlerin kolayca temizlenmesi sürüş güvenliği açısından son derece önemlidir. Autokit Konsantre Oto Cam Suyu 1 litre ile dört mevsim aracınızın camında oluşan toz ve kir gibi istenmeyen etkenleri kolayca temizleyebilirsiniz.

Autokit Konsantre Oto Cam Suyu Özellikleri

Autokit, sistem içerisinde kireç oluşumunu engellerken, soğuk kış aylarında su haznesi ve püskürtme sisteminin donmasını engelleyerek gerekli durumlarda cam suyu kullanımına olanak sağlar. Kullanıldığında cam kolayca temizlenirken, parfümlü içeriği sayesinde araç kabininde hoş bir koku bırakır. Sileceklerin gürültüsüz çalışmasını sağlar. Tüm sistemin kullanım ömrünü uzatır.

Silecek Sistemini Korur

Dört mevsim kullanıma uygun Autokit cam suyu, silecek suyu haznesine doldurulmasıyla kireç oluşumunu ve don oluşumunu engeller ve aracın cam temizleme sistemini baştan sona korur. Konsantre içeriği su ile seyreltilebileceği gibi, zorlu koşulların arttığı kış aylarında direkt olarak da kullanılabilir. İçeriğindeki antifriz nedeniyle cam suyu haznesine antifriz ilave etmek gerekmez. Ürünü CarrefourSA'da, cam ve soğutma ürünleri reyonundan hemen satın alabilirsiniz.

30112217

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız