Bağdat Baharat Çayı 48 g #30068565 | CarrefourSA
Marka: BAĞDAT

Bağdat Baharat Çayı 48 g

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bağdat Bahçesi Çayı 48 g

Doğu’nun lezzetli baharatlarını harmanlayarak yeni bir bitki çayı deneyimi sunan Bağdat Bahçesi Çayı 48 g, CarrefourSA’nın bitki çayları bölümünde yer alıyor. Sevdiklerinizle birlikte güvenle tüketebileceğiniz bitki çayı, damak tadınıza hitap ederken sağlıklı bir içecek alternatifi de sunuyor.

Tarçın, rezene, zencefil, karabiber, yenibahar ve kakule karışımından oluşan baharat çayı, yeni bir çay deneyimi sunuyor. Bağışıklık sistemini kuvvetlendirici etkileriyle bilinen baharatların ideal oranlarda harmanlanmasıyla yumuşak bir lezzet oluşturan Bağdat poşet çay, alternatif bir ara öğün seçeneği de sunuyor. Çay alışkanlığınızı değiştirerek misafirlerinize farklı lezzetler ikram edebileceğiniz ürünü ailece güvenle tüketebilirsiniz.

48 gramlık kutu içerisinde 20 adet süzen poşetten oluşan karışık çayı sıcak suyla demleyerek tüketebilirsiniz. Kuru ve serin yerlerde uzun süre saklayabileceğiniz ürünü, yanınızda da taşıyarak gün içerisinde ya da seyahatlerinizde pratik bir şekilde tüketebilirsiniz. Bal ve limon ekleyerek tadını zenginleştirebilir, çocuklarınızın da keyifle tüketebileceği bir çay olarak sunabilirsiniz. Günlük su ihtiyacınızı karşılamaya yardımcı olan baharat çayını, dilediğiniz zaman içebilirsiniz.

Farklı lezzetiyle yeni bir deneyim sunan ürünü hemen denemek için sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.

Ürün Kodu: 341435

"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız