Bambu Kesme Tahtası 30x20 cm #30144641 | CarrefourSA

Bambu Kesme Tahtası 30x20 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
75,20 TL

Bambu Kesme Tahtası 30X20CM

Bambu kesme tahtası dayanıklı ve geniştir. Her ailenin kullanımına uygun bir üründür. Kaburga, sebze ve et kesimi için kullanılabilir. Ürün çevre dostudur. Ahşap ve diğer doğal malzemelerle üretilir. Plastik olanlara göre daha kullanışlıdır. Bambu kesme tahtası 30x20 cm’dir. Antimikrobiyal özelliğe sahiptir. Böylece antibakteriyel özellikleri sayesinde her malzemeyi gönül rahatlığıyla kesebilirsiniz. Ürünün üzerinde bakteri üremez. Çizik olması zordur. Temizlenmesi çok kolaydır. Kaynar suyla kısa sürede temizlenir. Ayrıca bulaşık makinesine de konulabilir. Bambu kesme tahtasını CarrefourSA reyonlarından kolaylıkla satın almanız mümkündür. Böylece ürünlerinizi kolayca doğrayabilirsiniz.

Bambu kesme tahtası çevre dostu bir üründür. Üretim malzemesi kalitelidir. Bu sayede şişmez ya da bakteri kapmaz. Üzerinde çizikler oluşmaz. Ürünün üzerinde tortulanma malzemesi kaldığında kolayca temizlenebilir. Dilenirse bulaşık makinesinde de yıkanabilir. Bambu kesme tahtası her mutfakta bulunması gereken bir üründür. Her malzemenin kolayca kesilmesini sağlar. Uzun yıllar boyunca kullanabilir. Mikrop kapmaz. İnsan sağlığı için herhangi bir zarar teşkil etmez. Bambu kesme tahtasını her yerden kolaylıkla edinmeniz mümkündür. Ardından da mutfağınızdaki ürünler için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız