Lava Döküm Tava Silikon Tutacaklı #30142253 | CarrefourSA
Marka: LAVA

Lava Döküm Tava Silikon Tutacaklı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
549,90 TL

Izgara Tava Tel Saplı Silikon Tutacaklı

Mutfaklarda düzenli bir kullanımın sağlanabilmesi için züccaciye ürünlerine ve mutfak ürünlerine ihtiyaç duyulurken, bu ihtiyaçlardan birini de tava ürünleri oluşturuyor. Tava ürünlerinin kullanılması için özellikle ızgara yaparken ve hafif kızartmalar gerçekleştirirken ihtiyacınızı karşılayacak olan Izgara Tava Tel Saplı Silikon Tutacaklı ürünü sayesinde istediğiniz şekilde tavuk, et köftesi, balık ya da diğer et ürünleri ve sebze ürünleri için ızgara sağlayabiliyorsunuz.

CarrefourSA mağazalarında Ev Düzeni ve Züccaciye reyonunda mutfak ürünleri bölümünde ulaşabileceğiniz bu ürün, aynı zamanda tencere kısmında bulunuyor. Bu ürün sayesinde silikon sapının güvenliği ile pratik ve esnek bir kullanım oluşturarak, tavanızda yanmadan ve yapışmadan istediğiniz gibi gıdaları pişirebilirsiniz.

Kolaylıkla ısınan ve kullanım sonrasında pratik şekilde temizlenebilen Izgara Tava Tel Saplı Silikon Tutacaklı ürünü, aynı zamanda özel yapısı sayesinde ısıyı her nokta aktaran bir kullanım sağlıyor.

Uzun yıllar boyunca doğru temizlik ve doğru kullanım ile birlikte mutfaklarınızda muhafaza edebileceğiniz ve yemek hazırlarken pratik çözümler oluşturmanızı sağlayacak bu ürünü, mutfağınızın başköşesinde sıklıkla kullanılan bir ürün haline getirebilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız