Banat Lavabo Fırçası #30097167 | CarrefourSA
Marka: BANAT

Banat Lavabo Fırçası

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
BANAT LAVABO FIRÇASI

Ev ya da ofislerde en çok kirlenen ve mikrop barındıran bölümlerinin başında lavabolar geliyor. Etkili temizlik ürünleri yardımıyla bu bölümlerdeki kirliliği gidermek ve mikropları uzaklaştırmak mümkün olabiliyor. Ev düzeni ve züccaciye reyonlarında yıkama ürünleri arasında bulabileceğiniz BANAT LAVABO FIRÇASI ile pratik ve etkili lavabo temizliğine adım atabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında ev düzenleme ürünleri ve fırçalar arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

Ergonomik sap tasarımına sahip olan BANAT LAVABO FIRÇASI çift komponentli yapısı ile kullanımın daha rahat olmasına olanak veriyor. Lavabo fırçası, sap tasarımının yanı sıra kıl yapısı ile de dikkat çekiyor. Çevre dostu kıllara sahip olan bu fırça PET kılları ile dayanıklılık sağlıyor. Bu özelliği sayesinde uzun süre yıpranmadan kullanılması mümkün oluyor. Fırçanın kılları ile ilgili bir başka detay ise kıl yapısının yoğun olması. Bu özelliği, temizlikte etkinlik sağlıyor. Ürün, geniş yüzeylerde temizliği kolaylaştıran bir fırça alanına sahip olması ile de ilgi görüyor. Lavaboya döktüğünüz temizlik malzemelerine elinizi değdirmek zorunda kalmadan temizlik yapmanıza olanak veren bu ürünle daha temiz ve hijyenik lavabolara sahip olabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız