Banat Reng-i Ala 5li Temizlik Bezi #30121382 | CarrefourSA
Marka: BANAT

Banat Reng-i Ala 5li Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30121382 - Banat Reng-i Ala 5li Temizlik Bezi

Kolaylıkla açılabilir ve rahat kavranabilir yapısıyla Banat Reng-i Ala 5’li Temizlik Bezi, şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

5 adet olarak paketlenen ve raflarda yerini alan Banat Reng-i Ala Temizlik Bezi, artık desenli olarak üretiliyor. Farkı desenleriyle tüm mutfaklara uyumlu hale gelen bu ürün, aynı zamanda 5 farklı renge sahip. Banat Reng-i Ala Temizlik Bezi, görüntüsüyle dikkat çekerken aynı zamanda süper emici yapısıyla da çok etkili bir temizlik bezidir. Her türlü yüzeyde, ıslak ve kuru olarak kullanılabilir. İz ve leke bırakmaz. Kolay durulanır, üzerinde kir barındırmaz. Benzer dokulu bezlerle çamaşır makinesinde 300 derecede yıkanabilir. İlk kullanımdan önce sudan geçirilmesi, her kullanımdan sonrası durulanması ve daha uzun ömürlü olması için aşındırıcı maddelerle kullanılmaması tavsiye edilir.

CarrefourSA’nın Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarının Yıkama ve Bez bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan Banat markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan temizlik bezi ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız