Parex 5'li %30 Mikrofiber Sarı Temizlik Bezi #30010761 | CarrefourSA
Marka: PAREX

Parex 5'li %30 Mikrofiber Sarı Temizlik Bezi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30010761 – Parex Temizlik Bezi 5 Al 3 Öde

%30 mikro fiber yapısı sayesinde etkili temizlik sağlayan, kötü kokuyu engelleyen ve ultra emiş gücüne sahip olan Parex Temizlik Bezi, şimdi 5 al 3 öde kampanyası ile birlikte sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

Hemen hemen her evin mutfağında yer almakta olan sarı renkli temizlik bezleri, en fazla da bulaşık sonrası tezgah temizleme aracı olarak kullanılır. Türk mutfaklarında karakteristik bir ekipman haline gelen sarı renkli temizlik bezleri, yıllar içinde belli bir seviyeye geldikten sonra sıradanlaşmaya başlamıştır. Tam da bu noktada, %30’luk bir mikro fiber özelliği ve ultra emiş gücüyle Parex temizlik bezleri, rakiplerine oranla fark yaratmaya başarmıştır. Çok acil durumlarda ilk yetişen olarak kurtarıcı görevi gören Parex Temizlik Bezi, şimdi CarrefourSA marketlerinde 5’li paketlerde satılmaktadır. Üstelik 3 adet fiyatına.

CarrefourSA’nın Ev Düzen ive Zücacciye reyonlarının Yıkama ve Bez bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, Parex ürünleridir. Bu ürünlerden biri olan ve 5 adet alarak 3 adet fiyatı ödeyebileceğiniz Parex Temizlik Bezi’ni sepetinize ekleyebilir ve bu ürünün kullanım kolaylığını deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız