Banvit Piliç Acılı Kebap 400 Gr #30159531 | CarrefourSA
Marka: BANVİT

Banvit Piliç Acılı Kebap 400 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL 49,90 TL

CarrefourSA Kart ile %17 İndirim
BANVİT PİLİÇ ACILI KEBAP 400 GR

Kırmızı et yerine beyaz et tüketmeyi tercih ediyorsanız ancak yemek hazırlamak için fazla vaktiniz de yoksa et şarküteri ve balık reyonlarından satın alabileceğiniz BANVİT PİLİÇ ACILI KEBAP 400 GR ile kısa sürede lezzetli bir sofra hazırlama fırsatı yakalayabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında kümes hayvanları bölümünde hazır ürünler arasında bu ürünü bulabilirsiniz.

Kebap baharatları kullanılarak acı severlerin beğenisine uygun olacak şekilde hazırlanan BANVİT PİLİÇ ACILI KEBAP 400 GR el değmeden hazırlanıyor. Ürünün dikkat çekici özellikleri arasında MSG içermemesi yer alıyor. Pişirilmesinin ardından dondurularak paketlenen bu ürün tüketime hazır bir şekilde tüketiciye ulaşıyor. 400 gramlık ambalajda piliç etinden hazırlanan 9 tane kebabın bulunduğu bu ürünü ısıtarak tüketebilirsiniz. Dondurucu bölmesinde muhafaza edilmesi gereken bu ürünün çözdürüldükten sonra yeniden dondurulması tavsiye edilmiyor. Ürününüzü dondurucu bölmesinde -18 derecede saklayabilirsiniz. Isıtmadan önce çözdürme işleminin buzdolabında gerçekleştirilmesi öneriliyor. Ürünün 100 gramlık miktarında 238 kcal enerji bulunuyor. Aynı miktar için 12,5 gram protein ve 18,2 gram yağ içeren üründe 6 gram ise karbonhidrat bulunuyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız