Barbie Proje Çantası Shıne Pink #30283615 | CarrefourSA
Marka: BARBIE

Barbie Proje Çantası Shıne Pink

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
46,99 TL

Barbıe Proje Çantası Shıne Pınk

Siz de çocuğunuz için hem güzel hem de kullanışlı bir proje çantası mı almak istiyorsunuz? Öyleyse şirin tasarımı ve işlevsel yapısıyla Barbie Shine Pink Proje Çantası ile hemen tanışmalısınız!

Kaliteli malzemesiyle dayanıklı bir yapıya sahip olan Barbie Shine Pink Proje Çantası; resim defteri, fon kartonu, el işi kağıdı, cetvel, makas, yapıştırıcı ve boya gibi çeşitli malzemeleri taşımak için kullanılabiliyor. Sevimli Barbie figürüyle süslenen Barbie Shine Pink Proje Çantası, yoğun pembe tonları ve parıltılı detaylarıyla göz kamaştırıyor. Barbie Shine Pink Proje Çantası, ideal ölçüleriyle resim defteri ve fon kartonu gibi büyük boyutlu malzemeleri düzgün bir şekilde taşımaya imkan tanıyor. Fermuarlı yapısıyla pratik kullanım sağlayan Barbie Shine Pink Proje Çantası, ergonomik tutma aparatı ve uzun askısı sayesinde hem elde hem de omuzda taşınabiliyor.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız