Bebelac 2 Devam Sütü 500 g 6-9 Ay #30094706 | CarrefourSA
Marka: BEBELAC

Bebelac 2 Devam Sütü 500 g 6-9 Ay

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bebelac 2 Devam Sütü 500 g Bebelac 2 Devam Sütü 500 g, CarrefourSA Biberon Toz Mamaları bölümünde sizlere sunuluyor. Bebeğinizin ihtiyacı olan besin değerlerini tek öğün içerisinde ona sunmanıza yardımcı oluyor. Ürün, 6'ncı ay itibari ile bebeğiniz için hazırlayacağınız bir gıda takviyesi olarak önemli bir besin kaynağı görevi görür. İçeriğindeki mineraller ve vitaminler sayesinde yavrunuz için besin değeri yüksek bir öğün hazırlamanızı sağlar. Bebekler, ilk 6 aya kadar anne sütü dışında besin maddelerini zor sindirir. Bu nedenle yardımcı besin maddeleri arasında özellikle süt, bu süreden sonra bebekler için tüketime uygun hale gelir. Anne sütünün yetersiz kaldığı durumlarda doktor tavsiyesi ile anne sütüne takviye amaçlı devam sütü tüketimi başlatılabilir. Ürün, demir omega 3 ile zenginleştirilmiştir. Demir omega 3, bebeklerin yetişkinlere oranla daha fazla ihtiyaç duyduğu bir mineral bileşimidir. Bebeğinizin tok kalmasını sağlayacak besin değeri yüksek mama ve çorbalar hazırlarken gereken vitamin ve mineralleri almasını sağlayabilirsiniz. 500 gramlık pakette sunulan ürün ile bebeğinize sağlıklı öğünler hazırlamak için gıda takviyesini hemen sepetinize ekleyebilir; kolay ve hızlı bir şekilde satın alabilirsiniz. "
İçindekiler Bilgisi
Laktoz( Sütten), Yağsız süt, Bitkisel Yağlar (Palm, Kanola, Hindistancevizi ve Ayçicek), Galakto-Olgosakkarit (Sütten), Frukto-olgisakkarit, Nişasta (Patatesten), Pirinç tozu, Kalsiyum Karbonat, Potasyum klorür, Kolin klorür,L-askorbik asit, Emülgatör (Soya Lesitini), Taurin, Sodyum L-askorbat, Demir Sülfat, L-triptofan,İnositol, DL-a Tokoferol asetat, L-isolösin, Üridin 5-monofosfat sodyum tuzu, Çinko Sülfat, Sitidin 5- monofosfat, L-sistein hidroklorür, Adenozin 5-monofosfat, İnozsin 5-monofosfat sodyum tuzu, L-karnitin, Nikotinamid, Guanozin 5-monofosfat sodyum tuzu, Kalsiyum D-pantotenat, Bakır sülfat, Fiterolmonoglutamik asit, Retinil palmitat, DL-a Tokoferol, D-biotin, Tiamin hidroklorür, Kolekalsiferol, Siyanakobalamin, Pridoksin hidroklorür, Mangan sülfat, Potasyum iyodür, Fitomenadyon, Sodyum selenit.

Alerjen Bileşenler
Süt,soya içerir.

Menşei Ülke
POLONYA

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Ellerinizi su ve sabun ile yıkayınız. Biberonu, kapağını ve emziğini kullanmadan önce temizleyiniz ve bir su kabında 10 dakika kaynatınız. Bebelac'ı hazırlamak için kullanacağınız içme suyunu en az 10 dakika kaynatınız. Beslenme öneris

Diğer Uyarılar
Bebelac 2 Devam Sütü, bebeğinize 6.aydan itibaren verebileceğiniz bir devam sütü olup biberona hazır

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NUMİL GIDA ÜR.SAN.TİC.AŞ- Levent Mah., Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza B Blok, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 67
Enerji (kj) 280
Yağ (g) 8.6
Tekli Doymamış Yağ(g) 1.2
Çoklu Doymamış Yağ(g) 0.5
Karbonhidrat (g) 8.6
Şekerler (g) 6.8
Lif(g) 0.8
Protein (g) 1.4
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız