Bebelac Gold Sütlü Pirinçli Tahıl Bazlı Kaşık Maması 250 Gr 6-36 Ay #30098979 | CarrefourSA
Marka: BEBELAC

Bebelac Gold Sütlü Pirinçli Tahıl Bazlı Kaşık Maması 250 Gr 6-36 Ay

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
119,50 TL

adet
"Bebelac Sütlü Pirinçli Kaşık Maması 250 g Doktor önerisinden sonra ek gıda ile tanışmaya başlayan bebekler için özenle hazırlanan Bebelac Sütlü Pirinçli Kaşık Maması, zengin içeriği, lezzetli, tadı ve doyurucu yapısı ile CarrefourSA reyonlarında hazırlanacak kutu besinler kategorisinde yer alıyor.Avrupa Birliği Beslenme Direktifleri doğrultusunda üretilen ve uzmanlardan tam puan alan kaşık maması, içeriğindeki süt, meyve ve pirinç karışımı sayesinde bebeğinizin keyifle yemek yemesine ve damak tadının da gelişmesine yardımcı oluyor. Bebeğinizin iştahını açacak olan yumuşak kıvamlı mamayı, önceden kaynatılıp ılımaya bırakılan 130 ml suya, yaklaşık 5 kaşık kadar ekleyerek kısa bir süre içerisinde hemen hazırlayabilirsiniz.Dilerseniz 4. aydan itibaren kullanabileceğiniz mamayı, bebeğinizin yeme şekline göre mama tabağı ya da biberon aracılığı ile yedirebilirsiniz. 250 gramlık paketler halinde sunulan kaşık mamayı, denemek için hemen sepete ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Pirinç unu(%33,2), Demiralize peyniraltı suyu (sütten), Şeker,Yağsız süttozu(%15,75),Bitkisel Yağlar (Palm, Kanola, Hindistan cevizi, Ayçicek (Soya lesitini içerir.)), kalsiyum karbonat, Demir-III prifosfat, potasyum iyodür, Peyniraltı suyu proteini (sütten),maltodekstrin, L-askorbik asit, DL-alfa tokoferol asetat, Retinil asetat, Kolekalsiferol,D- biotin, Tiamin mononitrat, pridoksin hidroklorür, Doğal vanilya aromavericisi,Aroma verici(vanilin).

Alerjen Bileşenler
Süt ürünü,soya içerir.

Menşei Ülke
FRANSA

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
40 g toz ek gıda+165 ml kaynatılmış ılık su

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NUMİL GIDA ÜR.SAN.TİC.AŞ- Levent Mah., Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza B Blok, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 428
Enerji (kj) 1805
Yağ (g) 9.6
Doymuş Yağ(g) 3.9
Karbonhidrat (g) 73.9
Şekerler (g) 45
Lif(g) 1
Protein (g) 12.8
Tuz(g) 0.3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız