Bebelac Sütlaç Kavanoz 125 Gr 6+ Ay #30080919 | CarrefourSA
Marka: BEBELAC

Bebelac Sütlaç Kavanoz 125 Gr 6+ Ay

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
29,50 TL

adet
Avrupa Bebek Beslenmesi Standartlarına uygun olarak üretilen Bebelac Sütlaç 125 g, CarrefourSA reyonlarında, hazır besinler-kavanozlar kategorisinde taze bir şekilde hizmetinize sunuluyor. Sebze, meyve ve tahıl gruplarının birçoğunu karışımında bulunduran kavanoz mamaları, zengin içeriğe sahip olup bebeklerin gelişiminde ve büyümesinde etkin rol oynuyor. Isı vakum yöntemi ile üretilmesi sayesinde alacağınız kavanoz mamanın son kullanma tarihine kadar taze kalacağına emin olabilirsiniz. Hijyenik cam kavanozlarda yer alan mamayı, doktor önerisinden sonra 4.aydan itibaren bebeğinize ek gıda olarak verebilirsiniz. İçeriğinde kullanılan besinler sayesinde lezzetli bir tada sahip olan kavanoz maması, bebeğinizin damak tadının da gelişmesine olanak sağlıyor. İştah açıcı olan bu besini pratik şekilde hazırlayabilir ve hem besleyici hem de yardımcı bir öğün olarak bebeğinize sunabilirsiniz. Bebeğin günlük enerji ihtiyacını karşılayacak olan mama, fiziksel güç gerektiren aktiviteler sırasında bebeğinizin daha aktif ve hareketli olmasına da yardımcı olarak kendini iyi hissetmesini sağlıyor. Bebeğinizin en sevdiği tatlısı haline gelecek olan 125 gramlık kavanoz sütlaç mamayı, denemek için hemen sepete ekleyebilir ve kolaylıkla satın alabilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Tam yağlı süt(53,9), Pirinç(%35,72),Su, Şeker

Alerjen Bileşenler
Süt içerir.

Menşei Ülke
POLONYA

Muhafaza Şartları
Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz.

Kullanım Talimatı
Bebelac Sütlaç yedirmeye hazırdır.Sıcak su dolu bir kabın içerisinde bekleterek ısıtabilirsiniz.Arzu ettiğiniz miktarı bir kaba boşaltıp,bebeğinize verebilirsiniz. 6.aydan itibaren kullanımı uygundur. Bebeğiniz için en uygun besin anne s#

Diğer Uyarılar
Kavanoz içeriğini metal kaşıkla karıştırmayınız,Plastik kaşık kullanabilirsiniz.6.aydan itibaren kul

İlave Şeker ve Tatlandırıcı İçerir

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
NUMİL GIDA ÜR.SAN.TİC.AŞ- Levent Mah., Büyükdere Cad. Yapı Kredi Plaza B Blok, 34330 Beşiktaş/İstanbul

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 86
Enerji (kj) 361
Yağ (g) 2
Doymuş Yağ(g) 1
Karbonhidrat (g) 14.3
Şekerler (g) 7.7
Lif(g) 0.2
Protein (g) 2.5
Magnezyum (mg) 72
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız