Bebsi Damaklı Emzik No:2 #30255626 | CarrefourSA
Marka: BEBSİ

Bebsi Damaklı Emzik No:2

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Bebsi Damaklı Emzik No:2

Bebeğinizin ağız ve diş yapısının sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi için doğru emzik seçiminin ne kadar önemli olduğunu biliyor musunuz? Bebeklerin doğuştan gelen emme reflekslerinin gelişiminde ve güven duygusunun oluşumunda çok büyük bir rolü olan emziklerin, çocuğunuzun yaşına ve ağız yapısına uygun seçilmesi oldukça mühim. Wee Bebsi Damaklı Emzik No:2, BPA içermeyen yapısı ve damaklı tasarımıyla bebeğinizin sağlıklı gelişimini güvenle desteklemenize yardımcı olan bir ürün. 

Wee Bebsi Damaklı Emzik No:2, 6-18 aylık bebekler için uygun bir yapıya sahip. Farklı renk seçenekleri bulunan Wee Bebsi Damaklı Emzik No:2, sağlığa zararlı hiçbir madde içermez. Bebeğinizin damak yapısını destekleyecek şekilde tasarlanan Wee Bebsi Damaklı Emzik No:2, ağız içerisinde baskı oluşturmaz. Kokusuz ve tatsız silikon ucu ve gövdesi kaliteli ham maddelerden üretilen Wee Bebsi Damaklı Emzik No:2'yi yüksek ısıda sterilize edebilir, güven ve huzur içinde kullanabilirsiniz.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız