Beyoğlu Zencefilli Gazoz 250 ml Şişe #30146923 | CarrefourSA
Marka: BEYOĞLU

Beyoğlu Zencefilli Gazoz 250 ml Şişe

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
19,00 TL

adet
Beyoğlu Zencefilli Gazoz 250 ml Şişe

 

İçecekler bölümünde sizleri ilginç ve farklı bir tat bekliyor. Beyoğlu zencefil gazoz 250 ml şişe, içecek sektöründe alışılmışın çok ötesinde bir formülle karşınıza çıkıyor. Zencefil aromalı gazozu yemeklerinizin yanında kullanabilirsiniz. İçerken verdiği serinlik hissiyle birlikte egzotik tadıyla farklı bir deneyime hazır olun. Sağlık açısından çeşitli faydaları olan ve pek çok hastalığa şifa olan zencefili içeceklerde de deneyin. Zencefilin hazmı kolaylaştıran özelliği sayesinde mide rahatsızlıklarına iyi geldiği biliniyor. Tansiyon ve kilo problemleri için de tercih sebebi olan bir bitkidir. Çeşitli yiyecek ve içeceklerde aromasıyla fark yaratan bu gıdayı Beyoğlu gazoz güvencesiyle sofralarınıza alabilirsiniz. Zencefil içeriğiyle metabolizmanızı hızlandıracak olan gazozun hazımsızlık sorunu yaşatmadığını deneyerek görebilirsiniz. Bu ilginç aromasıyla Beyoğlu gazozu CarrefourSA reyonlarında bulabilirsiniz.

Gazlı içecekler reyonundan gazoz bölümünden Beyoğlu zencefil gazoz 250 ml şişe ürününü kolayca bulabilirsiniz. Zencefilli gazoz size egzotik diyarları hatırlatacak ve alışılmışın dışındaki hoş kokusuyla etki altına alacaktır. Hemen denemek için mağazamızın belirtilen reyonlarında küçük bir gezinti yapabilirsiniz. Satın alma işlemleri için firmamıza ait web sitemizi de tercih edebilirsiniz.

 

İçindekiler Bilgisi
Su, Şeker, Karbondioksit, Asitliği Düzenleyiciler (Sitrik Asit Ve Sodyum Sitratlar), Doğal Zencefil Aroma Vericisi, Zencefil Özütü, Koruyucu (Potasyum Sorbat,Sodyum Benzoat), Renklendirici (Karamel).

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Temiz, Kuru Ve Serin Bir Ortamda Güneşten Koruyarak Saklayınız.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Beyoğlu Gazozu İçecek A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-14-K-000072

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 40 2
Enerji (kj) 168 2
Karbonhidrat (g) 9.4 4
Şekerler (g) 9.4 10
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız