Bingo Soft Konsantre 1440 ml Ortanca #30039359 | CarrefourSA
Marka: BİNGO SOFT

Bingo Soft Konsantre 1440 ml Ortanca

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bingo Soft Konsantre 1440 ml Ortanca

Yıkadığınız çamaşırların hem mis gibi kokması hem de yumuşacık olması için yumuşatıcı kullanmanız gerekir. CarrefourSA tarafından Yumuşatıcılar reyonunda sunulan Bingo Soft Konsantre 1440 ml Ortanca, çamaşırlarınızın yanı sıra nevresim, çarşaf ve yastık kılıfı gibi eşyalarınızın da yıkandıktan sonra yumuşak bir dokuya kavuşmasını sağlar.
Ürünün kendine has ada ferahlığı kokusu yıkadığınız eşyalara sinerken; yumuşatıcı, özellikle pamuklu giysilerinizde yer alan mikro liflerin daha düzenli hale gelmesine imkan tanır. Bu sayede kullandığınız giysiler, cildinizi rahatsız etmeyecek bir yapıya kavuşur. Yumuşatıcının özel formülü, normal yumuşatıcılardan farklı olarak daha yoğun ve uzun süreli kullanımlara uygundur. Hassas ciltler dikkate alınarak geliştirilen ürün, cildinizde tahriş ya da kızarma gibi etkiler oluşturmaz.
Ürünü, ambalaj üzerinde belirtilen oranlarda kullanarak en iyi sonucu olabilirsiniz. Kullandığınız kıyafetlerin yapılarının bozulmasını engelleyen ürün, çamaşır makinenizin sıkma işleminden sonra giysilerinizdeki kırışıklıkların azalmasına destek olur. Böylelikle ütü yaparken geçirdiğiniz sürede gözle görülür bir fark ortaya çıkmasına neden olur.
Kullanışlı ambalajda sunulan etkili ürünü denemek için hemen şimdi sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 361931

"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız