Bizim Mutfak Unu 2 kg #30099332 | CarrefourSA
Marka: BIZIM

Bizim Mutfak Unu 2 kg

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"Bizim Mutfak Unu 2 kg

En temel besin malzemelerinden olan un, CarrefourSA Unlar ve İrmikler reyonunda sizleri bekliyor. Ekmek yapımından çorbalara kadar birçok tarifte yer alan ürün, özellikle hamur işlerine uygun kabarmaya elverişli yapısı ve ideal beyaz rengi ile tercih ediliyor.
Kahvaltılar için ekmek veya krep yapabileceğiniz ürünü, tok tutan bir yapıya sahip olduğu için omletlerin içine katarak daha doyurucu yemekler hazırlayabilirsiniz. Özellikle et köftesi, patates köftesi gibi tariflere hem malzemeleri bir arada tutması, hem de daha yoğun kıvam vermesi için ekleyebilirsiniz. Farklı yemeklerin yanında servis edeceğiniz sebze kızartmalarına harç yaparak sunumlarınıza daha çıtır bir görünüm katabilirsiniz. Hamur yaparak yufka, lavaş, pide gibi tarifler ile masalara getirebileceğiniz ürünü her türlü mayalı veya mayasız hamur işinde kullanabilirsiniz. Çeşitli çorbalara da ekleyeceğiniz un ile baklava, helva gibi Türk mutfağına özgü geleneksel yemekler yapabilirsiniz.
2 kiloluk ambalajda satılan mutfak ununu nemden, ısıdan ve ışıktan koruyarak kolayca muhafaza edebilirsiniz. Kullanım özellikleri ile mutfağınızın en temel malzemesi olan Bizim Mutfak Unu 2 kg hamur işlerinizin gözdesi olmayı bekliyor; hemen sepetinize ekleyerek satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 88883
"

Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız