Bonheur Bitter Portakal Draje 60 G #30022495 | CarrefourSA
Marka: BONHEUR

Bonheur Bitter Portakal Draje 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,50 TL

adet
Bonheur Bitter Portakal Draje Çikolatalı drajeler, en güzel ve keyifli şekerleme ürünleri içerisinde yer alarak istenilen her zaman tüketilebilecek bir seçenek oluşturuyor. İster çocuk ister yetişkin herkesin keyifle tüketeceği draje şekerlemeler için Bonheur Bitter Portakal Draje ürünü, en lezzetli tercihlerden birini oluştururken özel bitter çikolatası ile fazla şeker oranını daha az bir noktaya indirgiyor. Bonheur markasının şekerleme ürünlerini CarrefourSA reyonlarında rahatlıkla bulabilirsiniz. CarrefourSA mağazalarında Gıda ve Yemek Malzemeleri reyonu içerisinde Çerez, Çikolata ve Bisküvi bölümünde ulaşabileceğiniz Bonheur Bitter Portakal Draje ürünü, portakallı bir aromaya sahip olarak iç kısmındaki jelimsi yapısı ile birlikte çok lezzetli bir şekilde ağızda erime sağlar. Dış kısmında yer alan bitter çikolata ise hafif acımsı bir tada sahip olduğu için portakal aroması ile birleşerek tam keyifli bir lezzet oluşturur. Çikolatalı şekerlemeler ve atıştırmalıklar tüketirken çok fazla tatlı ve şekerli bir tat istemeyen kişiler için bitter çikolatalı bu ürün daha doğru bir seçenek oluşturur. Sürekli olarak çantanızda taşıyabileceğiniz, ev veya ofis ortamında iş yerinde bulundurabileceğiniz bu ürünü istediğiniz her an veya şekeriniz düştüğünde hızlıca tüketebilirsiniz.
İçindekiler Bilgisi
Bitter çikolata %67,8 (kakao kitlesi, şeker, kakao yağı, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici), portakal kabuğu şekerlemesi %32 (potakal kabuğu, şeker), parlatıcılar(arabik gam, şellak)

Alerjen Bileşenler
İz miktarda süttozu(laktoz içerir), antep fıstık, badem, fındık, yerfıstığı, susam ve gluten içerebilir.

Muhafaza Şartları
Ürünün aynı kalitede muhafazası için 18-22°c arasında, kuru (max. %60 bağıl nemli) ortamda muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Diğer Uyarılar
Ghana menşeili kakao yağı ve kakao kitlesi kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Melodi Çikolata ve Gıda Sanayi A.Ş. Zafer Mahallesi 133. Sokak No.4, Merkez Esenyurt /İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000994

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 500 25
Enerji (kj) 2125 25
Yağ (g) 24.3 35
Doymuş Yağ(g) 15.3 77
Karbonhidrat (g) 68.4 26
Şekerler (g) 58.8 65
Lif(g) 1.5 6
Protein (g) 5 10
Tuz(g) 0.3 5
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız


kg