Bonheur Sütlü Portakal Draje 60 G #30029742 | CarrefourSA
Marka: BONHEUR

Bonheur Sütlü Portakal Draje 60 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
47,50 TL

adet
Bonheur Sütlü Portakal Draje 100 g

Gıdalar farklı farklı çeşitlerde sınıflandırılmaktadır. Bireylerin temel ihtiyacı olan gıdaların dışında bir de atıştırmalık gıdalar bulunmaktadır. Özellikle atıştırmalıklar çocuklar tarafından oldukça sevilmekte ve oldukça yoğun bir şekilde tüketilmektedir. Atıştırmalıklar oldukça lezzetli yapıları sayesinde hemen hemen her birey tarafından yoğun bir ilgi görmektedir. Bonheur Sütlü Portakal Draje 100 g ürünleri de profesyonel firma tarafından üretilen ve tamamen gerekli önlemler alınarak doğal yollar ve koşullar sağlanarak üretilmekte olan ürünlerdir. Bu sayede bu atıştırmalıklar hiçbir şekilde insan sağlığına zarar vermemektedir. Siz de bu ürünleri satın alarak hem portakal hem de çikolata tadına vararak atıştırmalık tüketmenin keyfine varabilirsiniz. CarrefourSA reyonlarında bulabileceğiniz bu ürünler ile en lezzetli ikramları misafirlerinize sunabilirsiniz.

Çerez, çikolata ve bisküvi reyonunda bulabileceğiniz Bonheur Sütlü Portakal Draje 100 g ürünleri sayesinde çikolata ve portakalın mükemmel uyumunu yakalayabilirsiniz. Bu ürünler sayesinde yemek aralarında en lezzetli atıştırmalıkları tüketebilir, çocuğunuzun sağlığına zarar vermeden atıştırmalık tüketmesini sağlayabilirsiniz. Siz de tamamen doğal yollardan üretilen ve sağlıklı bir ürün olan bu atıştırmalıkları kaçırmayın.

İçindekiler Bilgisi
Sütlü çikolata %67,8 (şeker, süt tozu(laktoz içerir), kakao yağı, kakao kitlesi, emülgatör(ayçiçek lesitini), aroma verici), portakal kabuğu şekerlemesi %32 (potakal kabuğu, şeker), parlatıcılar(arabik gam, şellak)

Alerjen Bileşenler
Süttozu(laktoz içerir). İz miktarda antep fıstık, badem, fındık, yerfıstığı, susam ve gluten içerebilir.

Muhafaza Şartları
Ürünün aynı kalitede muhafazası için 18-22°c arasında, kuru (max. %60 bağıl nemli) ortamda muhafaza ediniz. Direkt güneş ışığına maruz bırakmayınız.

Diğer Uyarılar
Ghana menşeili kakao yağı ve kakao kitlesi kullanılarak Türkiye'de üretilmiştir.

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Melodi Çikolata ve Gıda Sanayi A.Ş. Zafer Mahallesi 133. Sokak No.4, Merkez Esenyurt /İSTANBUL

İşletme Kayıt No
TR-34-K-000994

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 505 25
Enerji (kj) 2109 25
Yağ (g) 27 39
Doymuş Yağ(g) 11.2 56
Karbonhidrat (g) 57.5 22
Şekerler (g) 50.2 56
Lif(g) 4.4 18
Protein (g) 5.7 11
Tuz(g) 0.2 3
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız