Bosch Wga142x1tr C Enerji 9 Kg Çamaşır Makinesi #30381085 | CarrefourSA
Marka: BOSCH

Bosch Wga142x1tr C Enerji 9 Kg Çamaşır Makinesi

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
13.599,00 TL

İnternete Özel

Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. Belirtilen adet üzerindeki siparişleri Carrefoursa iptal etme hakkını saklı tutar.

Geniş kapasitesi ve yüksek devirli gücü sayesinde pek çok kişi tarafından ilgi gören Bosch çamaşır makinesi ile en iyi yıkama performansını yakalayabilirsiniz. Birden fazla özelliğe sahip olan bu çamaşır makinesi için hemen sipariş oluşturabilirsiniz.

Bosch 9 KG 1200 Devir Çamaşır Makinesini Neden Almalıyım?

Geniş bir aileye sahipseniz ya da çamaşır makinenizi büyük ebatlı eşyalarınızı da yıkamak için kullanmak istiyorsanız Bosch 9 Kg 1200 devir çamaşır makinesi tam size göre. Bosch çamaşır makinesi 9 Kglık iç hacmi sayesinde tek bir seferde tüm çamaşırlarınızı yıkayabilmenize olanak sağlıyor. Yüksek devir sistemi, çamaşırlarınızın sulu kalmasının önüne geçerek yıpranmadan yıkanabilmesi için özel olarak üretiliyor. Kompakt ve ergonomik yapıya sahip olan Bosch çamaşır makinesi, son teknoloji ile özdeşleştirerek geleneksek tasarımlardan uzaklaştırılıyor. Dijital ekrana sahip olan Bosch çamaşır makinesi, çamaşırlarınızı istediğiniz programa ayarladıktan sonra kaç dakika yıkama yapacağını görebilmenize imkan tanıyor. Yıkama süresi boyunca bu ekran üzerinden kalan süreyi takip edebilirsiniz. Böylece çamaşırlarınızın yıkanma süresi boyunca farklı işlerinizi halledebilir ve zamanınızı daha iyi yönetebilirsiniz. A sınıfı enerji tüketime sahip olan Bosch çamaşır makinesi sessiz yıkama özelliğine sahip olup enerji tasarrufu yapıyor. Bosch WGA142X1TR A+++ 1200 devir 9 kg çamaşır makinesi özellikleri arasında yer alan otomatik leke çıkarma opsiyonu sayesinde 16 farklı lekeyi ayırt edebilme özelliği sayesinde özel opsiyonu ile mevcut lekeyi ön yıkama yapmadan çıkarabiliyor. Bunların yanında hassas ciltlere özel geliştirilen AllergyPlus yıkama özelliği ile giysilerinizi doğru bir şekilde yıkayarak alerji ve tahrişe durumuna karşı koruma sağlıyor. Alerjik bir bünyeye sahipseniz Bosch çamaşır makinesine bir şans verebilirsiniz. Sessiz çalışma özelliği ile istediğiniz saatte çamaşır makinenizi çalıştırabilirsiniz. EcoSilence Drive motoruna sahip olan Bosch çamaşır makinesi sessiz çalışmasının yanında güçlü ve kaliteli yapısı sayesinde uzun yıllar boyunca sorunsuz bir şekilde çalışarak sizi yarı yolda bırakmıyor. Siz de Bosch WGA142X1TR çamaşır makinesi ile çamaşır yıkama deneyiminizi keyifli hale getirebilir, çamaşırlarınızın yıpranmasının önüne geçerken lekelerin çıkacak mı çıkmayacak mı endişesinden kurtulabilirsiniz.

Ağırlık    1

Derinlik                588

Genişlik                  597

Gürültü Seviyesi 72

Yükseklik             845

Maksimum Dönüş Hızı    1200

Yıkama Kapasitesi            9

Taksitli alışveriş için sipariş tutarınız 200 TL ve üzerinde olmalıdır.

  • Kredi kartıyla yapılan satışlarda bilgisayarlara en fazla 4 Taksit, beyaz eşya ve elektrikli eşyalara en fazla 4 Taksit ve tabletlere en fazla 4 Taksit yapılmaktadır. Fiyatı 5.000 TL ve üzeri olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine en fazla 4 Taksit, ürün fiyatı 5.000 TL’ye kadar olan televizyon ve ses görüntü sistemlerine ise en fazla 4 taksit yapılmaktadır.

Kampanyalar

  • Taksit ve Vade farkı uygulamalarında CarrefourSA’nın tek taraflı değişiklik yapma hakkı saklıdır. Yapı Kredi Bankası işlemleri 2 taksit +2 banka tarafından uygulanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız