Bubu Colorland Yapışkanlı Eva 20x30 Cm #30283199 | CarrefourSA
Marka: BUBU

Bubu Colorland Yapışkanlı Eva 20x30 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
69,99 TL

Colorland Yapışkanlı Eva 20X30 Cm

El işi saatlerinde, hobi aktivitelerinde ve evde kendi kendinize yapmak istediğiniz dekoratif objelerin kaplamasında kullanabileceğiniz Colorland Yapışkanlı Eva, pratik tasarımıyla size yardımcı olmaya hazır! Üstelik kenar uzunlukları 20x30 santimetre, kalınlığı 1,8 milimetre olan Colorland Yapışkanlı Evaı'nın kaliteli kağıdının birçok farklı renk seçeneği de var!

Colorland Yapışkanlı Eva paketinin içerisinde birbirinden farklı renklerde, arka yüzeyi yapışkanlı 10 adet kağıt bulunur. Canlı renkleriyle farklı şekiller yapmanıza olanak tanıyan Colorland Yapışkanlı Eva, yapışkanlı yüzeyi sayesinde diğer kağıt ve objelerin üzerine mükemmel bir şekilde tutunur. Böylece sizi tutkal gibi farklı yapışkan ürünler kullanmaktan kurtarır ve pratik uygulama imkanı sunar. Siz de çocuklarınızın el işi saatlerinde rahat etmesini istiyor, kendi işlerinizi daha hızlı bir şekilde tamamlamayı arzu ediyorsanız Colorland Yapışkanlı Eva'yı tercih edebilirsiniz. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız