Bubu Colorland Eva 20x30 Cm #30283198 | CarrefourSA
Marka: BUBU

Bubu Colorland Eva 20x30 Cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
39,99 TL

Colorland Eva 20X30 Cm

Bu-Bu Colorland Eva, rahatlıkla dosya klasörleri ve çantalarda taşınabilen 20x30 santimetrelik boyutları ile çocukların sanat derslerinin en renkli ögesi olmaya aday! Üstelik Colorland Eva, farklı hobi aktivitelerinde ve kendin yap ürünlerinde de rahatlıkla kullanılabiliyor!

El işi kağıdı hamurunu renklendirerek sizlere sunan Colorland Eva paketinin içerisinde; her biri 20x30 cm boyutlarında, 1,8 milimetre kalınlığında, birbirinden farklı renklerde, 10 adet kağıt yer alıyor. Kaliteli kağıtlar el işi derslerinde kullanılan makaslarla rahat bir şekilde kesilebiliyor. Bu sayede çocuklarınız güvenli bir biçimde, istedikleri şekilleri oluşturabiliyorlar. Ayrıca Colorland Eva'nın pürüzsüz yüzeyi yapışkanın herhangi bir sorun oluşmadan sürülmesini sağlıyor. Bu sayede Colorland Eva'dan kesilen şekiller çok kolay ve hatasız bir biçimde istenilen yere yapıştırılabiliyor. 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız