City Farm Organik C.Farm Organik Buğday 500 Gr #30098105 | CarrefourSA

City Farm Organik C.Farm Organik Buğday 500 Gr

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
33,90 TL

C.Farm Organik Buğday 500 g

Çorbalar ve pilavlar gibi birçok yemek için kullanabileceğiniz taze buğday, gıda ve yemek malzemeleri içerisinde besleyici özelliği ile ayrı bir yere sahiptir. Özellikle doğal ve organik olarak kullanabileceğiniz C.Farm Organik Buğday 500 g ürünü, diyet programlarınız ve perhizlerinizde istediğiniz protein ihtiyacını ve lif ihtiyacını karşılamak için tercih edilebilir. Bu ürünü CarrefourSA reyonlarında paket halinde rahatlıkla bulabilirsiniz.

CarrefourSA mağazaları Diyet ve Doğal Ürünler bölümünde ulaşabileceğiniz bu organik paket ürünü, sağlıklı bir beslenme için hem kişisel olarak hem de çocuklarınıza tükettirebileceğiniz bir özellik sağlıyor. Özellikle çorba, hedik ve farklı tarifler hazırlanması için kullanılan buğday ürünü ihtiyaçlarını organik buğday sayesinde karşılayarak daha sağlıklı bir sonuç elde edebilirsiniz.

Paket içeriği ile birlikte hem besin özelliği hem de filizlendirme ve tarım için kullanım sağlayan C.Farm Organik Buğday 500 g ürünü, yüksek verim özellikleri ile birlikte tarım faaliyetlerinde de avantaj oluşturuyor. Ayrıca organik ürün sertifikasına sahip olan bu paket içeriğinde bulunan her buğday tanesi, özenli bir şekilde seçildiği için ekstra fayda sağlayan bir özellik göstermektedir.


Ürün bilgileri hazırlanmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız