Calve Barbekü Sos 290 G #30027923 | CarrefourSA
Marka: CALVE

Calve Barbekü Sos 290 G

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
59,90 TL

adet

Calve BBQ Sos, enfes lezzetiyle dilediğiniz her yemeğe barbekü tadı veriyor. Sandviçlere, kızartmalara ve etlere çok yakışıyor; denesenize! Mangal lezzetini her yemekte arayanlar, eşsiz barbekü tadını Calve BBQ Sos ile çıkaracak! Tütsü lezzeti artırılarak hazırlanan Calve BBQ Sos; et, tavuk, patates, çeşitli sebzeler, pizza ve hamburger gibi neredeyse tüm yemeklerde, yemeğin lezzetini artırıyor. Dilerseniz pişirme esnasında kullanabileceğiniz dilerseniz de yiyeceklerin yanında bana bana tadına varabileceğiniz Calve BBQ Sos, enfes tütsü tadıyla damaklara şenlik yaşatacak. İsli tadıyla barbekü lezzetini sofralara taşıyan Calve BBQ Sos, Türk Gıda Kodeksi’ne uygun şekilde üretiliyor. Barbekü lezzetinin keyfine varmak için Calve Barbekü Sos’u mutlaka denemelisiniz! Çeşitli soslarla leziz yemeklerinize bir katkıda daha bulunmak isterseniz Calve'nin birbirinden lezzetli soslarına bir göz atmanızı öneririz. İçindekiler: Su, şeker, sirke, domates salçası, modifiye nişasta.Worcestershire sosu [su, glikoz şurubu, şeker, malt sirkesi (arpa), tuz, aroma vericiler, soğan özütü, ançüez ezmesi (ançüez (balık ürünü), zeytinyağı, sirke), limon suyu konantresi, baharat karışımı, ayçiçek yağı, sarımsak tozu], tuz, hardal sosu [su, hardal tohumu, sirke,tuz, sarımsak, soğan, beyaz biber, koruyucu (potasyum sorbat), renklendirici(riboflavin), zerdeçal, aroma verici]. Bitkisel yağ (ayçiçek), renklendirici (amonyak karamel), tütsü aroma vericisi, kıvam artırıcı (ksantan gam), soğan, sarımsak, koruyucu (potasyum sorbat), karabiber. İz miktarda yumurta, süt ve süt ürünleri Güvenlik Bilgileri: •Tavsiye edilen tüketim tarihi (TETT) ve Parti no (P.NO) ambalaj üzerindedir. •Serin ve kuru yerde muhafaza ediniz. •Açıldıktan sonra buzdolabında saklayınız. Yönergeler: Et ve tavuk yemeklerine çok yakışan Calve BBQ Sos; patates kızartması, hamburger, pizza gibi yemeklerin yanında bandıra bandıra yemek için mükemmel bir seçenek! •Türk Gıda Kodeksi’ne uygundur. •1 adet ürün yaklaşık 15 porsiyon içerir. •Ürünün şişesi plastik geri dönüşümüne uygundur. •Enfes tütsü tadıyla yemeklerinize lezzet katar. •Et, tavuk, patates, çeşitli sebzeler, pizza ve hamburger gibi pek çok yemeğe eşlik edebilir.

İçindekiler Bilgisi
Su, şeker, sirke, domates salçası, modifiye nişasta, worcestershire sosu[su, glikoz şurubu, şeker, malt sirkesi (arpa), tuz, aroma vericiler, soğan özütü, ançüez ezmesi (ançüez (balık ürünü), zeytinyağı, sirke), limon suyu konsantresi, baharat karışımı, ayçiçek yağı, sarımsak tozu], tuz, hardal sosu (su, hardal tohumu, sirke, tuz, sarımsak, soğan, beyaz biber, koruyucu (potasyum sorbat), renklendirici (riboflavin), zerdeçal,aroma verici), bitkisel yağ (ayçiçek), renklendirici (amonyak karamel), tütsü aroma vericisi, kıvam arttırıcı (ksantan gam), soğan, sarımsak, koruyucu (potasyum sorbat), karabiber.

Alerjen Bileşenler
İz miktarda yumurta, süt ve süt ürünleri içerebilir.

Menşei Ülke
Türkiye

Muhafaza Şartları
Serin ve Kuru ortamda muhafaza ediniz

Gıda işletmecisinin adı veya ticari unvanı ve adresi.
Unilever Sanayi Ve Ticaret Türk A.Ş.

İşletme Kayıt No
TR-59-K-015374

Besin Değerleri 100 g/ml için 100 g/ml için RA*
Enerji (kcal) 130
Enerji (kj) 530
Yağ (g) 0.6
Doymuş Yağ(g) 0.1
Karbonhidrat (g) 29
Şekerler (g) 25
Protein (g) 1
Tuz(g) 1.8
*Değerler ortalama bir yetişkinin referans alım düzeyini belirtir. (8400 kJ/2000kcal)

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız