Canbebe 3x56'lı Havlu #30003590 | CarrefourSA
Marka: CANBEBE

Canbebe 3x56'lı Havlu

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Temel bebek bakımına yardımcı olmak üzere, özel olarak üretilen Canbebe 3*56’lı Havlu, doğal içeriği ve çok işlevli kullanımı ile ebeveynlerin gündelik pratiklerinin ayrılmaz bir parçasıdır. Evdeki kullanımının yanı sıra, bebekle beraber gidilebilen her mekânda; parkta, piknikte, taşıtta rahatlıkla kullanılır. Bebeklerinin ihtiyaçları konusunda dikkatli, titiz ve dakik olan ebeveynlerin işlerini hızlandırır, kolaylaştırır, zamandan tasarruf sağlar.

Bebek Bakımında Havlu Kullanımı

Canbebe ıslak havlu, yenidoğan evresinden başlayarak bebeklerin her döneminde, her mevsimde ve farklı ortam koşullarında güvenle kullanılabilir. Bebek teninin hassasiyetine uygun, yapay madde, renklendirici ve kimyasallar barındırmayan, anti - alerjik, doğal, sağlıklı bir yapıya sahiptir. Aynı zamanda bebeklerin konforunu gözeten, yumuşak, ipeksi bir dokusu vardır. Bebek cildi üzerinde doğrudan kullanılabilir. Hafif nemli his veren ıslaklığı, bebek teninde kolay, hızlı ve sağlıklı temizlik sağlar. Cilde nazik bir şekilde bakım yapar. Kullanımı, bebeğin daha temiz ve huzurlu hissetmesine yardımcı olur. Temel bakım ihtiyaçları konusunda, bebek bezleri ve ıslak mendiller arasında bulunan tamamen güvenilir üründür. Üç ayrı paketin bir arada bulunduğu ekonomik paketi ile çok avantajlıdır.

30003590

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız