Canbebe Jumbo 6 Beden Extra Large #30017205 | CarrefourSA
Marka: CANBEBE

Canbebe Jumbo 6 Beden Extra Large

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
"
Canbebe Jumbo 6 Beden Extra Large

Yeni kilit sistemiyle çocuğunuzun konforunu en üst seviyeye çıkarmayı amaçlayan Canbebe Jumbo Paket Çocuk Bezi Extra Large (15+ kg), CarrefourSA’nın bebek bezleri bölümünde yer alıyor. Yumuşak dokusuyla bebeğinizin daha kolay hareket etmesini ve gün içerisinde daha huzurlu olmasını sağlıyor.
Sızmalara karşı ekstra ön ve arka bariyer sistemi sayesinde sıvı kaka ve idrarın gece ya da gündüz, önden ve arkadan sızmasını engellemeye yardımcı oluyor. Yenilenen emici tabaka ise sıvıyı daha hızlı emerek kolayca içine hapsediyor. Ürünün bebek ergonomisine göre üretilmiş tasarımı sayesinde bacakların daha rahat hareket etmesini kolaylaştırıyor. 15 + kg’lık paket içerisinde sunulan ürün taşıma kısmı sayesinde pratik bir taşıma sağlıyor. Jumbo paket sayesinde daha uzun süreli bir kullanım elde edebilirsiniz. Günlük ziyaretler ya da seyahatlerinizde ihtiyacınız kadar bezi yanınıza alabilir, bebeğinizin gün içinde kendisini rahat hissetmesini sağlayabilirsiniz. Esnek yan bantları sayesinde bebeğinizi daha iyi saran ürün, nefes alan dış yüzeyi ile bebeğinizin cildini korumaya devam eder.
Bebekler için özel üretilen ürünü hemen denemek için sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
Ürün Kodu: 393872
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız