Carrefour 10'lu Battal Boy Çöp Torbası 72x95 cm #30086635 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour 10'lu Battal Boy Çöp Torbası 72x95 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
CARREFOUR BATTAL Ç.TRBSI 72X95

Carrefour Battal Ç.Trbsı 72x95 her yerde pratik şekilde kullanabileceğiniz 10’lu çöp poşetidir. Battal boyu ile içerisine çok fazla çöp alabilecek şekilde tasarlanmıştır. Esnek yapısı ve bağlanabilir ağız kısmı ile çöpleri saklarken ve taşırken kolaylık sağlar. Boyut olarak 72 santim ile 95 santim büyüklüğünde olup özellikle yoğun çöp çıkan alanlarda kullanılabilir. Battal boy çöp torbasını CarrefourSA ev düzeni ve züccaciye reyonlarında bulabilirsiniz.

Carrefour Battal Ç.Trbsı 72x95 özellikle büyük boy olan çöp kovaları ile rahat bir şekilde kullanılabilmesi için tasarlanmıştır. Battal boy olarak ölçülendirilen poşetler çöp kovalarınızın kirlenmesini engeller. Çöp kovalarınızın içerisinde biriktirdiğiniz çöplerde sızıntı olmasını engeller. İşi bittiğinde ise çöplerinizi dışarı rahat bir şekilde atabilirsiniz. Esnek yapısı ile biriken çöplerinizin dökülmeden ve yırtılmadan taşınmasını sağlar. Battal boy olması sayesinde büyük iş yerlerindeki çöpleri bile rahatlıkla taşıyabilmektedir. Evinizde ya da bahçe gibi alanlarda rahat bir şekilde kullanılabilir. Dayanıklı ve esnek olması kullanım avantajı sunar. İdeal boyutu ile taşırken kolaylık sağlar. CarrefourSA markası ile sunulan on adet battal boy çöp poşetinden oluşmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız