Carrefour 15'li Büzgülü Çöp Torbası 65x70 cm #30086636 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour 15'li Büzgülü Çöp Torbası 65x70 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
30086636 – Carrefour 15'li Büzgülü Çöp Torbası 65x70 cm

Kolay açılabilir, kolay kullanılabilir ve kolaylıkla kapatılıp taşınabilir Carrefour 15’li Büzgülü Çöp Torbası, 65 cm x 70 cm boyutlarıyla şimdi sipariş ettiğiniz takdirde CarrefourSA’dan kapınıza kadar geliyor.

65 cm x 70 cm boyutlarında, 10 adetten oluşan Büzgülü Çöp Torbası, torba içinde yer alan çöplerin kokmaması için ve torba ağzının kolaylıkla bağlanabilmesi için imal edilmiştir. Dayanıklı ve kolay yırtılmayan poşeti de, yırtıcı ve keskin çöpleriniz için daha verimli bir hal alacaktır. Hastane ve sağlık ocaklarında da sıklıkla kullanılan ve bu alanlarda çokça sipariş edilen bu ürün, özellikle de evsel atıklar için idealdir. Bu çöp poşetlerinin büzgülü kısmı da, kolay kopmaz bir malzemeden oluşmaktadır.

CarrefourSA’nın Ev Düzeni ve Züccaciye reyonlarının Ev Düzenleme ve Çöp Torbası bölümünde bulabileceğiniz bu ürünlerinin büyük bir kısmı, tüketicisine değer katan, bağlılık yaratan ürün ve hizmetler sunan CarrefourSA markasına aittir. Bu ürünlerden birisi olan Carrefour Çöp Torbası ürününü sepetinize ekleyebilir ve kalitesini deneyimleyebilirsiniz. İster kredi kartınızla (online) çevrimiçi olarak, ister kapıda kredi kartı veya nakit ödeme seçeneğini kullanın.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız