Carrefour Bulaşık Süngeri 5'li Renkli #30145371 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Bulaşık Süngeri 5'li Renkli

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir

Carrefour renkli 5'li düz bulaşık süngeri, günlük hayatın neredeyse vazgeçilmez ürünleri arasında yer alarak mutfaktaki hijyenin kolay ve pratik bir şekilde tamamlanmasını sağlar. İki ayrı polimer katmanından oluşan sünger, bulaşıklardaki yemek kalıntılarını zahmetsiz bir şekilde temizlemeye yardımcı olur. 

Düz Bulaşık Süngeri ile Kolay Temizlik 

Süngerler, bezler ve teller kategorisinde yer alan ve hijyenin en yoğun olduğu mutfakta bir asistan görevi üstlenen renkli düz bulaşık süngeri iki farklı katmandan meydana gelir. Bu katmanlar iki yapay polimerden bölümlerinden oluşur. Alt kısım yumuşak sünger hissini verip köpüğü daha iyi yayarken, diğer ince koyu yeşil kısım sert polietilen ağdan yapılır. Bu yüzeyler bulaşıkların çizilmesini önlerken yemek kalıntılarının da kolaylıkla temizlenmesini sağlar. 

Bulaşık Süngerinin Kullanıldığı Alanlar 

Mutfakta kullanılan araç gereçlerin temizliğinde kullanılan ürün, yapışmaz tencerelerin ve hassas yüzeylerin güvenli bir şekilde çizilmeye uğramadan arınmasına yardımcı olur. Bununla birlikte sünger; tencere ve fırın rafları, yapışmaz tavalar, bulaşıklar, küvetler ve duş alanları, set üstü ocak ve tezgah gibi farklı yüzeylerde de kolaylıkla kullanılabilir. Yıkama işlemi bittikten sonra bulaşık süngerinin dezenfekte edilmesi önerilir. Carrefour Renkli 5'li Düz Bul.Süngeri ürününe hemen şimdi CarrefourSA güvencesiyle sahip olabilirsiniz. 30145371 

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız