Carrefour Islak Havlu 56'lı #30026384 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Islak Havlu 56'lı

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
18,50 TL

0,33 TL / Adet

adet
"Carrefour Islak Mendil 56'lı

Carrefour Islak Mendil 56'lı kalitesi ve işlevsel kullanımıyla dikkatleri üzerine çekiyor. Her anınızda rahatlıkla kullanabileceğiniz ürün yüzde yüz memnuniyet sağlıyor.
CarrefourSA'nın Bebek Islak Mendilleri reyonunda sunulan paketten her yaştan insan güvenle yararlanabilir. Tam oranında ıslaklığı ve hassas yumuşaklılığı ile cildinize nazik davranır, tahriş etmez, tam temizlik sağlar. 56 adet ıslak mendilin yer aldığı özel ambalaj çabucak açılıp kapandığı için uzun bir süre gönül rahatlığıyla tüketebilirsiniz. Temizlik sonrasında herhangi bir ıslaklık bırakmaz. Ürünün kullanım yerleri ise saymakla bitmiyor. Yağlı yemeklerin sonrasında ellerinizi temizlemek, sıcak günlerde terinizi silmek ya da kişisel ürünlerinizin tozunu almak için rahatlıkla faydalanabilirsiniz. Herhangi bir kimyasal madde içermediği için bebeklerinizin ve çocuklarınızın kişisel bakımında güvenle kullanabileceğiniz gibi yüzünüzü silerken de herhangi bir çekingenlik duymayacaksınız. Hoş ve ferah kokusuyla sizi kendize getirir, canlı hissettirir. Kadınların makyaj temizliğinde de tercih ettikleri mendillerin taşınması kolay olduğundan yanınızda kolaylıkla taşıyabilirsiniz.
Siz de kendisi küçük işlevi büyük benzersiz ürünün nimetlerinden yararlanmak için bir tıkla hemen sepetinize ekleyebilir, kolaylıkla satın alabilirsiniz.
"

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız