Carrefour Orta Boy Çöp Torbası 55x60 cm #30086598 | CarrefourSA
Marka: CARREFOUR

Carrefour Orta Boy Çöp Torbası 55x60 cm

Değerlendirme Yapabilmek İçin Siteye Giriş Yapmanız Gerekmektedir
Carrefour Orta Ç. Torbası 55x60

Ev düzeni ve züccaciye reyonu içerisinde yer alan Carrefour orta ç. torbası 55x60, orta boyutta çöp kovaları için tasarlanmış çöp torbalarından biridir. Temizliğe ve hijyene önem verilen her ortamda kullanılmakta olan çöp torbaları, çöpleri temizleme işini kolaylaştırdığı gibi aynı zamanda daha sağlıklı ortamlarda sunduğundan dolayı tercih edilmektedir. Boyutları 55x60 olan çöp torbalarımız orta boy çöp kovalarınız için ideal olacaktır. Dayanıklı malzemeden elde edildiği için esnek ve ağırlık taşıma kapasitesi yüksektir. Bu nedenle yırtılma, delinme, taşırma vb. durumlar ile karşılaşmazsınız.

Ev düzenleme reyonu içerisinde çöp torbaları kısmında yer alan ürünümüz, sizlere özel ambalajı ile sunulmaktadır. Ürünün yapımında insan sağlığına zararlı maddeler ve malzemeler kullanılmamıştır. Mutfak çöp kovasında, WC çöp kovasında veya odalarda bulunan çöp kovalarında kullanıma uygundur. Ürünün boyutları orta boy çöp kovaları için oluşturulduğu için daha büyük veya küçük çöp kovalarında üründen istenilen verim alınamaz.

Sizlerde evinizde güvenle kullanabileceğiniz, kullanımı pratik ve kullanışlı olan Carrefour orta ç.torbası 55x60 ürününe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ürün ev düzenleme reyonu içerisinde, çöp torbaları kısmında bulunmaktadır.

Alıcı uygun koşulların sağlanması durumunda 14 (on dört) gün içinde, 444 1000'i arayarak Müşteri Hizmetlerinden iade sürecini başlatabilir.


Ürün iade ve değişim süreci hakkında detaylı bilgi için tıklayınız